Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Διάλογοι στο facebook - η συνέχεια από την πρωινή μας ανάρτηση ...

 

 ΚΛΙΚ ->>> ΕΔΩ


Αντωνης Σοφικιτης

Αγαπητέ κ. Σταμάτης Δαμαλίτης Α' Με αφορμή την όμορφη εξομολόγηση που παραθέσετε του ποιητή Οδυσσέα Ελύτη η οποία οδηγεί τον ποιητή στην χριστιανική αγιότητα, μιας και η χριστιανική αγιότητα είναι απαύγασμα του Φωτός όπως πολύ όμορφα είπε ο ίδιος ο Ιησούς και κατέγραψε ο Ιωάννης στο Ευαγγέλιο του: ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ’ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς. (Ιωάν. Θ, 12)

Βλέπουμε πως ο ποιητής Οδυσσέας ανακαλύπτει ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΉ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ διότι ειχε καλή πρόθεση και η συνείδηση του, τον έλκει στην δικαιοσύνη, στο απόλυτο ΦΩΣ και στο σεβασμό στους ανθρώπους και τα δικαιώματά τους, συνειδητοποιώντας ταυτόχρονα την αμαρτωλότητά του μπροστά στην αγιότητα του Χριστού.

Β' Αν και πρώτος από όλους τον παραβαίνω αυτό που θα σας αναφέρω αμέσως, πολλές φορές προσπαθώ να τον φέρω στην σκέψη μου προς έλεγχο και διόρθωση.

Ο λόγος μου περί του χρυσού κανόνα του Ευαγγελίου που μας παρέδωσε ο Ιησούς Χριστός ο όποιος μας λέει:

Όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, έτσι ακριβώς να τούς συμπεριφέρεσθε κι εσείς» (Λουκ. 6,31).

Πάνω σε αυτόν τον κανόνα στηρίζονται ολοι νόμοι και οι προφήτες Του Θεού.

Εύχομαι να γίνει

Η συνείδηση μας, βάσει αυτού του χρυσού κανόνα ελέγχει κάθε έναν μας κατά τις πράξεις μας.

Γ' Δυστυχώς τα προβλήματα που έχετε με τον κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο και Δήμαρχο της Ερμιονίδας, σας έχουν επηρεάσει και στο προφίλ σας διακρίνουμε μια εμπάθεια στο πρόσωπό του και στο συνολικό έργο του δήμου μας.

Θα ήθελα ως αναγνώστης να έβλεπα μια αντικειμενική ενημέρωση.

Δ' Χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει μεταξύ σας, εύχομαι να συμφιλιωθείτε και να ξεπεράσετε ολα αυτά τα προβλήματα με τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο χωρίς να τρέχετε στα δικαστήρια.

Ε' Εφόσον ισχύει ακόμα η επιθυμία σας για να γνωριστούμε θα χαρώ να ιδωθούμε από κοντά και να περπατήσουμε στο όμορφο δάσος της Ερμιόνης, το Μπίστι!!!

Και μία προτροπή για όλους τους υποψηφίους από όλες τις παρατάξεις :

Ας κάνουμε εκλογές και όχι πόλεμο με σεβασμό στο πρόσωπό του πλησίον μας.

 

Σταμάτης Δαμαλίτης

Αντωνης Σοφικιτης Αγαπητέ κ. Σοφικίτη αυτά που μου γράφετε, και τις προτροπές για καλές σχέσεις με το κ. δήμαρχο που είναι αμιγώς πολιτικά ζητήματα, έχω γράψει στο blog μου όλη την ιστορία πως ξεκίνησε και πως εξελίχτηκε! Αυτά όλα να τα πείτε στον κ. δήμαρχο γιατί αυτόν αφορούν… 

Γιατί αυτός απάντησε στη δημοσιογραφική μου ενημερώση με μηνύσεις εις βάρος μου(!) μαζί με την παρέα του στη συνέχεια και όχι εγώ...

Εσείς μπορείτε - καθώς γράφετε, να βρίσκετε την πόρτα του γραφείου του ανοικτή και ό,τι χάρη του ζητήσετε αυτός ανταποκρίνεται.... γιατί για εμένα, δεν είναι ανοικτό ούτε καν το δημαρχείο! με την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί…

Δεν αισθάνομαι καμία εμπάθεια στο πρόσωπό του και στα παιδιά της παρέας του… αλλά μεγάλη ΛΥΠΗ για τον ξεπεσμό τους…

Την πρόταση για συνάντηση και ένα περίπατο στο ιστορικό «Μπίστι» στην Ερμιόνη στον τόπο λατρείας αρχαίων Θεών των προγόνων μας την αποδέχομαι, γιατί ενδείκνυται ο χώρος και το περιβάλλον, για μια πολιτισμένη – κοινωνική συζήτηση! -> μακριά από έριδες, ματαιότητες και άλλα κακά των ανθρώπων…

Και εδώ κ. Αντώνη Σοφικίτη τελείωσε και ο διάλογός μας μέσω του διαδικτύου …

Δεν υπάρχουν σχόλια: