Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Η Κυβέρνηση του αλαζόνα Πρωθυπουργού της χώρας μας διατείνεται ότι είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα λέει του Ισραήλ στην αυτοάμυνα!



 Η σωστή πλευρά της Ιστορίας.... 




Γράφει η Βιβή Σκούρτη 

Μετά τις 7 Οκτωβρίου και την απροκάλυπτη, προβοκατόρικη και δολοφονική επίθεση της Χαμάς, άρχισε να παίζεται γύρω και μέσα από τη Λωρίδα της Γάζας ένα παιχνίδι που ξεπερνά τα όρια της λογικής, που θυμίζει τις περιγραφές του Θουκυδίδη στα Σικελικά, το πόσο βάρβαρος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος σε περίοδο ενός πολέμου.    

       Μετά λοιπόν από την καταδικαστέα επίθεση της Χαμάς, η πολεμική μηχανή του Ισραήλ, με τη βοήθεια των ΗΠΑ, δυστυχώς και της Ε.Ε. έχει προχωρήσει σε σφαγή αμάχων, που παίρνει το χαρακτήρα γενοκτονίας.


       Η Κυβέρνηση του αλαζόνα Πρωθυπουργού της χώρας μας διατείνεται ότι είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα λέει του Ισραήλ στην αυτοάμυνα!

       Ξεχνά να μας πει ότι η σωστή πλευρά της Ιστορίας είναι με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ εδώ και χρόνια, που μιλούν για τη λύση δύο κρατών Παλαιστινιακού και Ισραήλ στα σύνορα, πριν από τον πόλεμο του 1967.

     Η Εθνικά επικίνδυνη Κυβέρνηση ξεχνά ότι το ανατολικό άκρο της Κρήτης είναι πιο κοντά στη Γάζα απ΄ ότι είναι η Θεσσαλονίκη.

Η Κυβέρνηση του αλαζόνα Μητσοτάκη δε λέει τίποτα για το γεγονός ότι 2.000.300 άνθρωποι που διαβιούν στη Γάζα είναι σε μια περιοχή μικρότερη σε έκταση από την έκταση του Δήμου της Ερμιονίδας.

       Ας φανταστούμε λοιπόν ποια ποιότητα ζωής μπορούν να έχουν αυτοί οι άνθρωποι, σε αυτή την περιοχή με τις υποτυπώδεις υποδομές, με ανεργία και πολύ φτώχεια.

       Η Ιστορία διδάσκει ότι, όταν τους ανθρώπους τους κυριεύει το αίσθημα της απελπισίας, τότε προσφεύγουν σε τυφλές ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση.

       Κι ας φανταστούμε τι θα μπορούσε να συμβεί την επόμενη ημέρα που το Ισραήλ μπει και συντρίψει τη Χαμάς και εκδιώξει ένα μέρος των παλαιστινιακών κατοίκων. Τότε όλοι αυτοί που σήμερα λένε ότι βρίσκονται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, πόσο ασφαλείς θα αισθάνονται;

       Όταν λες ότι είσαι με το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας, οφείλεις να είσαι υπέρ αυτού και όχι κατ’ επιλογή, αλλά παντού και πάντοτε.

       Δεν το επικαλείσαι στη διαφορά της Υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία και στην κατοχή της Βόρειας Κύπρου και να μη στηρίζεις τη δημιουργία δύο ανεξάρτητων κρατών Παλαιστίνης και Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: