Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Η Βιβή Σκούρτη - > χωρίς αναισθητικό(!) - γι' αυτούς που φεύγουν ...

 Έτσι, χωρίς Πρόγραμμα!

Αυτές τις μέρες ζούμε τα αποτελέσματα της απουσίας σχεδιασμού στον τομέα της καθαριότητας, έναν τομέα νευραλγικό για τον οποίο ο απερχόμενος Δήμαρχος και οι συν αυτώ, τον προβάλλουν ως επιτυχημένο!

       Αλλοίμονο όμως, αποδεικνύεται ότι όλα ήταν μια βιτρίνα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχεδιασμό.

Έτσι, οι εικόνες του όγκου των αφημένων απορριμμάτων στο Κρανίδι και αλλού, οι εικόνες των εργαζομένων να συλλέγουν τα απορρίμματα με τα χέρια και με κίνδυνο της υγείας του είναι καθημερινές.

       Όγκοι σκουπιδιών έχουν στοιβαχτεί στον περίφημο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Κρανίδι, μετατρέποντας τον χώρο σε χωματερή.

       Κάδοι απορριμάτων υπάρχουν στο οδικό επαρχιακό δίκτυο, παραβιάζοντας τη σχετική απόφαση της Περιφέρειας και βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάδοι υπάρχουν στο εσωτερικό ιδιωτικών χώρων.

       Τοποθετήθηκαν υπογειοποιημένοι κάδοι χωρίς καμία μελέτη, κάποιοι εξ αυτών δεν λειτουργούν και κάποιοι άλλοι βρίσκονται κάτω από ηλεκτροφόρα καλώδια.

       Μας έχουν καταγγείλει πολίτες ότι έχουν δει απορριμματοφόρο του Δήμου να μαζεύει στο ίδιο όχημα τον μπλέ (κάδο της ανακύκλωσης) και πράσινο (κάδο με σύμμικτα).

Διατυπώνουμε τα παρακάτω ερωτήματα, που θα θέσουμε εγγράφως προς την Δημοτική Αρχή, προκειμένου να ενημερωθεί ο κάθε πολίτης για τις άλλες πλευρές της Υπηρεσίας Καθαριότητας. >>>>>>

1. Από ποιους αποτελείται η επιτροπή παραλαβής καυσίμων των οχημάτων και  παραβρίσκεται στο συμβεβλημένο πρατήριο όταν τα οχήματα εφοδιάζονται με καύσιμα;

2. Ποια είναι η επιτροπή παραλαβής, και αν παραβρίσκεται όπως επιβάλλεται στο ζύγισμα των απορριμάτων που μεταφέρει από τον ΣΜΑ η συμβεβλημένη Εταιρεία;

3. Πόσοι τόνοι κάθε φορά φορτώνονται στο όχημα της Εταιρείας μεταφοράς και ποιο το απόβαρο του οχήματος;

4. Προβλέπεται από τη σύμβαση με τον εργολάβο η χρήση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου από τον ίδιο;

5. Έχει εκδοθεί ΦΕΚ που να ορίζει για το πόσες ημέρες πρέπει εργάζονται οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα;

Βιβή Σκούρτη




Ketty Kemenidou

Όσα χρόνια ζω σ' αυτόν τον τόπο, (κάπου τριάντα κάτι), που πάντα ήταν βρώμικος, ακατάστατος και παρατημένος, ποτέ πριν δεν ήταν ΤΌΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΎ! (εκτός ίσως της Ερμιόνης). Η Ελληνική Ριβιέρα!!! 😂😂😂, και απορώ πως τόσοι "παραθεριστές", με βιλάρες αρκετών εκατομμυρίων και οι "περί πολλού" επισκέπτες τους, είναι κι' αυτοί τόσο βρωμιάρηδες που δεν ενοχλούνται καθόλου. Σίγουρα αξίζει στην απερχόμενη δημοτική αρχή, ένα βραβείο για το κατόρθωμά της να είναι η πιο βρώμικη τετραετία της περιοχής, και να περηφανεύεται κι' όλας. Εύγε

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: