Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Είναι καθαρή περίπτωση δικομανίας …

 

Τι άλλο να πω και πως αλλιώς να το εξηγήσω το γεγονός, όταν με ενημέρωσαν από το γραφείο μηνύσεων του κ. Εισαγγελέα Ναυπλίου, πως έχει κατατεθεί και η 12η μήνυση εις βάρος μου!

Ακριβώς μετά τις δημοτικές εκλογές, στις 24 Οκτωβρίου….

Ρώτησα να μάθω ποιος είναι ο μηνυτής και το περιεχόμενο της μήνυσης και μου είπαν στο αρχείο του υπολογιστή φαίνεται μόνο η κατάθεση. Την μήνυση την κρατάει ο κ. Εισαγγελέας.

Έτσι εξηγείτε το μέγεθος του προβλήματος με το μεγάλο στοκ των μηνύσεων που έχουν σωρευθεί στα γραφεία των εισαγγελικών αρχών σε όλη την Ελλάδα από τους δικομανείς, που ανάγκασαν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να εισάγει νέες διατάξεις στον Ποινικό Κώδικα για την πάταξη αυτού του νοσηρού φαινομένου - > της δικομανίας

Λέγεται στους νομικούς κύκλους, πως για πρώτη φορά μπαίνει  στον Ποινικό Κώδικα ο όρος δικομανής και δικομανία !!!

Ετσι, την ώρα που γράφω αυτές τις σειρές ήρθε στη σκέψη μου η φράση του Χριστού στον λιθοβολισμό της μοιχαλίδας -> «ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθο βαλέτω»….

Και εγώ λέω-> αν ο δήμαρχος έχει ήσυχη τη συνείδησή του ότι έχει διαχειριστεί όλες τις υποθέσεις του Δήμου με νομιμότητα, τότε και εγώ, θα δεχθώ όλες τις μηνύσεις που μου έχει κάνει αυτός και οι συνεργάτες του. 

Όμως, αυτό νομίζω, δεν φαίνεται από τις πράξεις και τις ενέργειές του,  σε ό,τι αφορά τον Δήμο….

STAM. DAM.D. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: