Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Δήμαρχε Ερμιονιδας Γιάννη Γεωργόπουλε πες και κάτι που να είναι δικό σου...

...και μη ξεχνάτε τη γνωστή ρήση-> «τα ανόμοια δεν συγκρίνονται»

Γιατί κ. δήμαρχε έχετε τόση πρεμούρα;;; 

Κάντε λίγο υπομονή – όπου να’ναι θα κτυπήσουν και οι καμπάνες…

Μπορείτε βέβαια να μας πείτε, -> η καρδούλα μου το ξέρει…

Stam. Dam. D.

===============================================================================================================================



Η βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται με κανένα τρόπο

Κρανίδι, 15.11.2023

Δελτίο Τύπου

Ο κ. Μαργέτας υπαναχωρώντας από την αρχική του άποψη, συνεχίζει να μην αποδέχεται την ήττα του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

============================================================================================================

Παραθέτω απόσπασμα από το ρεπορτάζ μου στο εκλογοδικείο στις 21/12/2010

Τάδε έφη τότε ο Δημήτρης Καμιζής και ανακυκλώνει τώρα ο Γιάννης Γεωργόπουλος

Η συνέντευξη του Δημάρχου Ερμιονίδας Δ. Καμιζή στην τηλεόραση του αργολικού καναλιού ΜΑΧ tv στη δημοσιογράφο Κατερίνα Κουρτέλη 21/12/ 2010

Μετά το πέρας της δίκης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του Ναυπλίου.

Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμιζής: «Βρισκόμαστε εδώ όχι μόνο εγώ αλλά και οι σύμβουλοι της παράταξή μας γιατί ο «αντίπαλός» μας σε εισαγωγικά βέβαια κ. Σφυρής, μας έσυρε ως εδώ σε μια διαδικασία μετά από ένσταση την οποία έκανε, αμφισβητώντας το κύρος του αποτελέσματος των εκλογών, παρ’ ότι είχαμε διαφορά 340 ψήφων. Εμείς χάσαμε με 56 ψήφους την προηγούμενη φορά, αναγνωρίσαμε την ίδια στιγμή το αποτέλεσμα, ούτε καν τα επίσημα αποτελέσματα περιμέναμε. Κοιτάξτε η βούληση του Λαού δεν νοθεύεται, ούτε φαλκιδεύεται, πιστεύω οι δικαστές θα πράξουν το καθήκον τους.
Η ακροαματική διαδικασία έγινε σήμερα όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις ανάμεσα στους δικηγόρους. Δηλαδή δεν πήραμε μέρος εμείς.

Το αποτέλεσμα που σε λίγες μέρες θα βγει - δε γνωρίζουμε ακριβώς πότε -  αναμένουμε θα επικυρώσει τη θέληση του Λαού της Ερμιονίδας»

Στο σημείο αυτό εξηγεί στη δημοσιογράφο τη λεπτομέρεια: Το αποτέλεσμα μας έδινε πάνω από το 50% που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τις εκλογές με την πρώτη φορά συν 36 ψήφους μαζί με τον τρίτο συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» του Κ.Κ.Ε. Και συνεχίζει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Καμιζής: «Ο κ. Σφυρής αμφισβητεί την εγκυρότητα κάποιων ψηφοδελτίων που είχαν στίγματα τυπογραφικά. Προσέβαλε 202 ψηφοδέλτια. Και με αυτά τα ψηφοδέλτια δεν κάνει τίποτα βέβαια, αλλά θέλει να μας οδηγήσει ξανά στις εκλογές. Δεν θα γίνει αυτό, διότι τα ψηφοδέλτια είναι έγκυρα σε κάθε περίπτωση και οι δικαστές το γνωρίζουν»


Δεν υπάρχουν σχόλια: