Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Φιλοξενούμενη θεατρική χριστουγεννιάτικη παράσταση από την Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

 

Τα Χριστούγεννα ζυγώνουν…

🎅 Η γεύση από τα μελομακάρονα & τους κουραμπιέδες ήδη έχουν αρχίσει να «πασπαλίζουν» την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης..

🎅 Οι μικροί μας φίλοι αλλά και όλη η οικογένεια έχουν την ανάγκη να νιώσουν περισσότερο από ποτέ το αέναο, ονειρικό πνεύμα των Χριστουγέννων και για αυτό ως Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης, ως φορέας που σέβεται και αγαπά την κοινωνία που την περιβάλλει, οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον καθένα από εμάς.

🎅 Καλωσορίζουμε λοιπόν, την θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα S.O.S» στον Πολυχώρο «Artίκι» για δύο μοναδικές παραστάσεις στις 22 Δεκεμβρίου 2023!

🎅 Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε με θετική, χριστουγεννιάτικη, λαμπερή, αυτόφωτη διάθεση τις άγιες μέρες που έρχονται…

▪️Η εν λόγω φιλοξενούμενη παράσταση, ανοίγει τον κύκλο των επετειακών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν την φετινή περίοδο από την ομάδα μας, με αφορμή τα δέκα χρόνια ύπαρξης της, τα δέκα χρόνια προσφοράς της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου, στα δέκα χρόνια πρωτότυπης και γεμάτης αισθητικής δράσης της!

🎄 Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

☃️ Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας στα τηλέφωνα: 697 8826 680 & 697 806 5344 ..

#χοερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: