Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -> μπαίνουν οι βάσεις της επανεκκίνησης-συσπείρωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος!! ...

Προχωρούμε...  

Γράφει η Βιβή Σκούρτη

Με την πρόσφατη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπαίνουν οι βάσεις της επανεκκίνησης-συσπείρωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος.

Η απόφαση αυτή απαντάει σε πολλά προβλήματα του σήμερα και χαράσσει την πορεία του κόμματος μέχρι το Συνέδριο• ένα Συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία, που θα ψηφίσει το νέο πρόγραμμα του κόμματος, με συγκεκριμένες ρεαλιστικές και κοινωνικά δίκαιες απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες.

        Για τις προτάσεις αυτές, αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκινήσουμε έναν ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες της Αργολίδας και ιδιαίτερα της Ερμιονίδας.

        Δεν θα μιλήσουμε από καθ’ έδρας με τους πολίτες, αλλά είμαστε εδώ να συζητήσουμε κάθε σκέψη, κάθε πρόταση, ώστε να έχουμε ένα Συνέδριο που θα βάλει το Αριστερό στίγμα στη λύση των προβλημάτων της κοινωνίας.

        Έτσι, η Κεντρική Επιτροπή ψήφισε την κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και την Κεντρική Επιτροπή- Απόφασης 10 θέσεων.

Στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2024 θα συνεδριάσει η Κ.Ε. για την έγκριση των κειμένων του Προσυνεδριακού διαλόγου, που θα διαρκέσει από τις 15/1 έως 16/2/ 2024.

        Η εκλογή των Συνέδρων των νέων Συντονιστικών των Οργανώσεων Μελών και των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών θα γίνει στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024.

Το έκτακτο Συνέδριο θα γίνει 23, 24 και 25 /2/ 2024.

Ξεκινάμε λοιπόν μια ανοιχτή κουβέντα, ώστε κάθε πρόταση, κάθε σκέψη να πιάσει τόπο!

Ο στόχος είναι ΕΝΑΣ: Ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων για να φύγει ο Μητσοτάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: