Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 2024

E- mail στο blog...

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και συγκινητική προσέλευση των μελών και φίλων της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας μας, η καθιερωμένη εκδήλωση του Νέου έτους και η κοπή της βασιλόπιτας του Ερμιονικού Συνδέσμου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.



H εκδήλωση ξεκίνησε και διανθίστηκε για πρώτη φορά με το λυρικό μουσικό μέρος, με την παρουσία και την υπέροχη φωνή της διακεκριμένης, πολυτάλαντης σοπράνο, συμπατριώτισσάς μας, με καταγωγή από το Πορτοχέλι, κυρίας Μάνιας Βλαχογιάννη με συνοδεία πιάνου από τον ταλαντούχο σολίστ και δάσκαλο πιάνου κύριο Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Ερμιονικού Συνδέσμου κo Γιάννη Σπετσιώτη...

...από τον Αντιπρόεδρο κo Απόστολο Λαδά, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κo Γιάννη Γεωργόπουλο, τον εκπρόσωπο της μείζονος αντιπολίτευσης, κύριο Γιάννη Μαργέτα και τον εκπρόσωπο της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κύριο Τάσο Λάμπρου. 

Αμέσως μετά απονεμήθηκε το Βραβείο Αριστείας ''Απόστολος Γκάτσος'' στην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Νεολαίας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ερμιονίδας, εθελόντρια του Μουσείου Παιχνιδιών, κα Ελένη Βλάσση Δημαράκη για την απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου στην Ιστορία της Τέχνης από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Τίτλο: «πρόσληψη των ελληνικών μύθων από τους ζωγράφους Μπαρόκ. Η περίπτωση του Peter Paul Rubens και του Nicolas Pussin». Το Βραβείο απένειμε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κος Γιάννης Γεωργόπουλος. Ακολούθησε ομιλία από τον Γραμματέα του Ερμιονικού Συνδέσμου κο Γιάννη Ησαΐα με θέμα « Η αρετή της Αριστείας».




Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου κο Καρλαύτη για την υποδειγματική δωρεάν παραχώρηση και διακόσμηση της αίθουσας, τον εμπνευστή του Θεσμού των Βραβείων και δωρητή των χρηματικών επάθλων των βραβευθέντων επιστημόνων κύριο Θεοδόση Γκάτσο, καθώς τις  δωρήτριες και δωρητές: την κα Μαίρη Κατσογεώργη για τη βασιλόπιτα, τον  κο Γιάννη Κοντοβράκη για το κρασί, τον κο Παντελή Κολυμπάδη για τους χυμούς ροδιού και εσπεριδοειδών,την κα Αθηνά Πυρπιρή Καλογιάννη- Κατάστημα Υποδημάτων για τα γλυκά, την κα Μαρία Στρίγκου για την εικόνα ως δώρο φλουριού,  την κα Αγγελική Μουρατίδου για το βιβλίο της «Οδυσσέας ο ταξιδευτής της ζωής» ως δώρο φλουριού,τον  κο Θεόδωρο Κατσικάρο-Εκπαιδευτήρια Παιδαγωγική-Birds» και τον κο Γιάννη Σπετσιώτη, Πρόεδρο Ερμιονικού Συνδέσμου για τις ευχετήριες κάρτες. Ακολούθησε η ευλογία της Βασιλόπιτας από τον Κρανιδιώτη Αιδεσιμολογιότατο π. Μιλτιάδη Zέρβα, η κοπή της βασιλόπιτας και το κέρασμα των προσκεκλημένων στον πλούσιο μπουφέ, με παραδοσιακά, αλμυρά, γλυκά εδέσματα, χυμούς ροδιού και κρασί.

 Το ΔΣ του Ερμιονικού Συνδέσμου ευχαριστεί τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κο Γιάννη Γεωργόπουλο, την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Νεολαίας Δήμου Ερμιονίδας  κα Ελένη Βλάσση Δημαράκη,  τους Δημοτικούς Συμβούλους κο Παντελή Κολυμπάδη, κο Γιάννη Μαργέτα και κο Τάσο Λάμπρου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης κο Αθανάσιο Πάτσιο, καθώς και όλους τους  παρευρισκόμενους, Ερμιονίτες, Ερμιονιδείς και φίλους της Ερμιονίδας και εύχονται ολόψυχα Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία και ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: