Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

"Ερμιονικός Σύνδεσμος " -> Παραίτηση του Προέδρου Γιάννη Μιχ. Σπετσιώτη και ανάδειξη νέου Δ.Σ. ...



 ΠΡΑΚΤΙΚΟ   Νο  8

Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024  και ώρα 11.00’ συνήλθε το Δ.Σ. του Ερμιονικού Συνδέσμου στον Πειραιά  και στην έδρα του, με μοναδικό θέμα την επιστολή παραίτησης  του κ. Ιωάννη Σπετσιώτη από τη θέση  του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. του Ερμιονικού Συνδέσμου σύμφωνα με το υπ’αρ. Πρωτ. 4/30-1-2024 έγγραφο παραίτησής του, που εστάλη  στις 30-1-2024 στον Γενικό Γραμματέα του Ερμιονικού Συνδέσμου και κοινοποιήθηκε ενημερωτικά την ίδια ημέρα σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Λαδάς, ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Ησαΐας, η Ταμίας Ελένη Τράκη και τα μέλη, Θελξιόπη Ζερβού, Μαρίκα Κανέλλη-Τουτουντζή και Αικατερίνη Κασνέστη-Γασπαράτου.

    Το Δ.Σ., ύστερα από σχετική συζήτηση, με λύπη αποδέχεται την παραίτηση  του Προέδρου, που είκοσι χρόνια υπηρέτησε επάξια το αξίωμα του Προέδρου του Συνδέσμου από τα τριάντα πέντε συνολικά έτη, που συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο και ελάμπρυνε τον Σύλλογο με την πολυμάθεια και την εργατικότητά του. Εκτός των άλλων, ο Γιάννης Σπετσιώτης είχε έντονα καλλιεργημένο το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο τομέα των δραστηριοτήτων  του και ακολουθούσε με πιστότητα και δημιουργικότητα τον Κανονισμό του Συνδέσμου. Συνάμα, είχε ως όραμά του την ποιότητα του διαλόγου και της συνεργασίας, με γνώμονα τις σωστές αποφάσεις για το σπουδαίο πολιτιστικό έργο του Συνδέσμου, στη Λαογραφία και στην τοπική παράδοση, στην Ιστορία, στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και στη νεολαία της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Ερμιόνη.

  Επιπροσθέτως, ήταν άξιος συνεχιστής αειμνήστων   Προέδρων. Με την άριστη συνεργασία που είχε με τα μέλη του Δ.Σ., με τη σύμπνοια και την αγάπη, προσέφερε τόσο στον Ερμιονικό Σύνδεσμο, όσο και στη γενέτειρά του την Ερμιόνη, σπουδαίες ιστορικές, λαογραφικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας έτσι τον Ερμιονικό Σύνδεσμο  μέτρο σύγκρισης Συλλόγων, τόσο στην Ερμιόνη, όσο και στην ευρύτερη  περιφέρεια Ερμιονίδας.

  Σεβόμενοι την απόφασή του  και με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας  για οποιοδήποτε θέμα χρειαστούμε μελλοντικά  την αρωγή του και την εμπειρία , το Δ.Σ.   αποδέχεται την παραίτησή του.

  Επειδή δεν υπήρχε άλλο  θέμα, λύθηκε η συνεδρίαση.

             Ο  Αντιπρόεδρος   Απόστολος  Λαδάς                        

Ο  Γενικός     Γραμματέας  Ιωάννης   Ησαΐας

Η  Ταμίας                                                   Τα  μέλη

Ελένη Τράκη                                Θελξιόπη      Ζερβού

                                         Αικατερίνη   Κασνέστη- Γασπαράτου

                                              Μαρίκα Κανέλλη- Τουτουντζή

 =============================================================================================================================

             

               Πρακτικό     Νο   9

Θέμα: Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου «Ερμιονικού Συνδέσμου». >>>>

Σήμερα  Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11.00’ π.μ. συνήλθαν σε σε τακτική συνεδρίαση όλα τα εκλεγμένα μέλη του «Ερμιονικού  Συνδέσμου», ύστερα από την παραίτηση του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Σπετσιώτη, που έγινε αποδεκτή στις 2 Φεβρουαρίου 2024 από το Διοικητικό Συμβούλιο (Πρακτικό 8/2-2-24).

Ύστερα από διαλογική συζήτηση και μυστική ψηφοφορία εξελέγη και συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ερμιονικού Συνδέσμου» ως ακολούθως:΄

Πρόεδρος: Απόστολος  Λαδάς

Αντιπρόεδρος: Θελξιόπη Ζερβού

Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης  Ησαΐας

Ταμίας: Ελένη Τράκη

Μέλη:  Μαρίκα Κανέλλη -Τουτουντζή

               Αικατερίνη Κασνέστη- Γασπαράτου

               Μαρία Βόντα  (το πρώτο αναπληρωματικό μέλος)

Αναπληρωματικό μέλος: Αννίτα Παπαμιχαήλ

Αμέσως, μετά τη συγκρότηση των εκλεγμένων μελών σε σώμα, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους και ευχήθηκε υγεία, συνεργασία και πίστη στον Σύνδεσμό μας.

Επειδή δεν υπήρχε άλλο θέμα για συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση.

                      Πειραιάς   5  Φεβρουαρίου   2024

Ο Πρόεδρος                  Η Αντιπρόεδρος          Ο   Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Λαδάς       Θελξιόπη Ζερβού          Ιωάννης Ησαΐα

Η   Ταμίας                                  Τ α μέλη

Ελένη Τράκη                   Μαρίκα Κανέλλη – Τουτουντζή

                                           Αικατερίνη  Κασνέστη- Γασπαράτου

                                           Μαρία Βόντα

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: