Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Απαράδεκτη συμπεριφορά του διορισμένου Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου Γιώργου Πιτσά…

…να χαιρόσαστε τις επιλογές των διορισμών σας κ.Δήμαρχε...

Χθες και ώρα 10.45 στην επάνω πλατεία του Κρανιδίου στον καθορισμένο χώρο στάσης και στάθμευσης των λεωφορείων του ΚΤΕΛ  δημιουργήθηκε μικροεπεισόδιο  μεταξύ του Αντιδημάρχου Γιώργου Πιτσά και του οδηγού του λεοφωρείου.



Όπως μας πληροφορεί ο οδηγός του λεωφορείου, ο κ. αντιδήμαρχος είχε  παρκάρει αυτοκίνητο του Δήμου στον εν λόγω σηματοδοτημένο  χώρο παραβιάζοντας τον Κ.Ο.Κ. 

Όταν ο οδηγός ζήτησε από τον κ. αντιδήμαρχο να απομακρύνει το αυτοκίνητο του Δήμου για να αποβιβάσει τους επιβάτες του λεωφορείου, αυτός  δυσανασχέτησε, λέγοντας με ζόρικο ύφος(!) – «βιάζεσαι;;;» και στη συνέχεια ρώτησε ο κ. Πιτσάς τον οδηγό, αν έχει άδεια που σταθμεύει το λεωφορείο σ’ αυτό το σημείο.


Εμείς παραθέτουμε τα ντοκουμέντα μας  και λυπόμαστε πολύ για τη λογική και τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου, ο οποίος, αντί να δίνει το καλό παράδειγμα στους πολίτες, να σέβεται τους Νόμους για τους οποίους έχει δώσει όρκο, και να φροντίζει για την ευταξία των πολιτών και το νοικοκυριό της πόλης για την οποία έχει διοριστεί με αυτόν τον τίτλο, αυτός πράττει το εντελώς αντίθετο!!…

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: