Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Δήμαρχε Ερμιονίδας εμείς το είχαμε πει ποικιλοτρόπως… -> Αλλά ωστόσο, εσείς όπως πάντα κωφεύατε και δεν μας απαντούσατε!!


Κι’ όχι μόνο αυτό κ. Δήμαρχε, αλλά επιδοτήσατε και φέτος  αδρά με χρήματα των δημοτών τον προσφιλή σας... Θ.Ο.Ε. παρ’ ότι βάζει εισιτήριο σε παραστάσεις!!!...

Έτσι εξηγείται το γεγονός,  γιατί ορίσατε το πρόεδρο του Θ.Ο.Ε. να παρουσιάσει την παράταξή σας στην προεκλογική περίοδο....

 Με τέτοιες πρακτικές κ. Γεωργόπουλε μπορείτε να εκλεγείτε και Πρόεδρος των Η.Π.Α. …. 

Κύριε δήμαρχε,  ο Δήμος μας εκτέθηκε στο πανελλήνιο και διεθνώς, αφού η καταγγελία γίνεται στο διαδίκτυο!!!

========================================== 

Σοβαρή καταγγελία στις σελίδες κοινωνικού δικτύου  κατά του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.)

Παράσταση του ΘΟΕ στο θέατρο  ΑΡΤΙΚΙ

======================================

Ο χρήστης Christos Drouzas είναι με τους Mitsos Papias και Γιώργο  Κοκκινάρης στην πόλη Ερμιονίδα.


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Καταγγέλλουμε τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας, τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Σίδερη, το παλιό και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα χρήματα που μας χρωστάει εδώ και έξι πλέον χρόνια αλλά και για την απαράδεκτη και πλήρως περιφρονητική συμπεριφορά τους.

Πέντε χρόνια ακούμε κάθε είδους δικαιολογία για την μη εξόφληση των οφειλών τους, ενώ παράλληλα δεν σταματούν να κάνουν νέες παραγωγές και ετήσια φεστιβάλ με ένα σωρό καλεσμένους. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα, όλοι, με μία λαμπρή εξαίρεση, μας αγνοούν επιδεικτικά, μην απαντώντας στα τηλέφωνα, sms και email τόσο τα δικά μας όσο και του σωματείου μας.

Και όλα αυτά από αυτούς που στην περιοχή που μεγαλώσαμε εμφανίζονται ως φορείς του πολιτισμού, ενώ ταυτόχρονα συμπεριφέρονται σαν τα χειρότερα αφεντικά.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα που ανοίξαμε το θέμα στο σωματείο των μουσικών (Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος) και σε άλλα καλλιτεχνικά σωματεία (ηθοποιών και χορευτών) φαίνεται να υπάρχουν παράπονα και από άλλους/-ες συναδέλφους/-ισσες στους/στις οποίους/- ες χρωστάνε μικρά ποσά. Κλασσική τακτική επαρχιακού «μαγαζιού» που προσκαλεί και μετά φεσώνει τους/τις καλεσμένους/-ες τους και φαίνεται να νομίζει ότι μπορεί πάντα να ξεφεύγει εκμεταλλευόμενο την δυσκολία διεκδίκησης που προκαλεί η απόσταση.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με τον Δημήτρη «Πάπια» Σκούρτη πέρσι το καλοκαίρι ταξιδέψαμε σε 8 νησιά και δώσαμε 23 συναυλίες σε πολύ τουριστικά μέρη αλλά και απόμερους προορισμούς. Πληρωθήκαμε πάντα στην ώρα μας το προσυμφωνημένο ποσό και μας φέρθηκαν παντού με σεβασμό. Επιπλέον τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν μας χρωστάει κανένας άλλος παραγωγός, ούτε στην πορεία μας ως τώρα υπήρξε παραγωγός να μας καθυστερήσει πληρωμή περισσότερο από ένα ή δύο μήνες. 

Φαίνεται οι δυσκολίες των καιρών χτυπάνε μόνο τον ΘΟΕ και όχι τους υπόλοιπους συλλόγους, ομίλους, παραγωγούς, εργοδότες και καλλιτέχνες.

Ντροπή που μόνο στον τόπο μας μάς φέρθηκαν έτσι και όχι μόνο μία φορά αλλά σε 3 παραγωγές:

Πολυπληθής συναυλία στο θέατρο ΑΡΤΙΚΙ
- > Διευθύνει ο Χρήστος Ηλ. Δρούζας
 

- Στη συναυλία της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων

- Στη θεατρική παράσταση ΜΗΔΕΙΑ

- Στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του '19 μέρος της οποίας μπήκε και στο γερμανικό ντοκιμαντέρ “Can you bow?”

Είτε είμαστε άτομα που τα ενδιαφέρει η τέχνη και ο πολιτισμός, είτε ασχολούμαστε με τον κλάδο του τουρισμού, ή εμπλεκόμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμος και Περιφέρεια), αξίζει να αναρωτηθούμε αν αυτή είναι η εικόνα που επιθυμούμε να παίρνουν και μεταφέρουν οι συνάδελφοι/-ισσες που έρχονται να δουλέψουν στον τόπο μας.

Έχω καθίσει πολλές φορές να γράψω το παραπάνω κείμενο και το έχω αφήσει στην άκρη.

Πίστευα ότι δεν θα φτάσουν εδώ τα πράγματα. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του ΘΟΕ για την περιοχή μας δεν θέλαμε ούτε να κάνουμε δημόσια απεύθυνση ούτε να κινηθούμε νομικά, μέχρι τώρα. Σαν τελευταίο βήμα ζητήσαμε από το σωματείο μας να προσπαθήσει να μιλήσει με το ΔΣ και να γεφυρώσει το επικοινωνιακό κενό. Το ΔΣ όμως αρνείται πεισματικά να απαντήσει σε οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας και δεν μας αφήνει πλέον καμία άλλη εναλλακτική.

Απαιτούμε την άμεση εξόφληση όλων των οφειλών του συλλόγου για τις τρεις παραστάσεις που προαναφέρθηκαν.

Παρακαλώ μοιραστείτε το κείμενό μας και την καταγγελία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου που θα βρείτε στο πρώτο link και βοηθήστε μας στην διεκδίκησή μας.

====================================

 

Υστερόγραφο του blog  ->  Κύριε δήμαρχε, θα θέλαμε να ξέραμε σ’ αυτό το μπαταξή Θεατρικό Όμιλο, πως ανεχόσαστε τέτοιες αήθεις συμπεριφορές ακόμα και από τον πρόεδρο του δ.σ. που είναι εκπαιδευτικός προϊστάμενος - δημόσιος υπάλληλος, με ορισμένα μέλη του δ.σ....

Μήπως κ. Γεωργόπουλε, πρέπει να καλέσετε τις αρμόδιες  οικονομικές υπηρεσίες (Σ.Δ.Ο.Ε.)  να ελέγξουν τα βιβλία του σωματείου, - > όπως έγινε και με το περιοδικό των εθελοντών "στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα" μετά από κάρφωμα ενός τέως;;; ... 

Περιμένουμε!!! ....

ΣΤΑΜ. ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια: