Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ανάψανε τα αίματα … έχασε την υπομονή του ο επικεφαλής της αξιωμ. αντιπολίτευσης Γιάννης Μαργέτας..

 


Χαμένη ψυχραιμία εντελώς…!

Σαν «Παραμυθατζής» Δήμαρχος επιστρατεύει την Ελληνική μυθολογία για να ασκήσει Bullying στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι αυτό που έφερε στην Ερμιονίδα εμπλεκόμενος στην πολιτική της ζωή είναι ύβρεις, συκοφαντίες και ψέμα.

Σε ό,τι αφορά το Ράδο, αν είχε την ψυχραιμία να διαβάσει σωστά την απόφαση, θα παρατηρούσε ότι η πρώτη παράγραφος αφορά την απόφαση των 2/3 του Κοινοτικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στον οικισμό του Ράδου.

Όσο για την επιχειρούμενη διαστρέβλωση των πραγμάτων, η συνεδρίαση αγκαλιάστηκε από το σύνολο των κατοίκων, ήταν ενωτική και, αν ήθελε να είχε άποψη ο ίδιος δεν είχε παρά να ήταν εκεί παρών, αφού προσκλήθηκε.

Τέλος, μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή του, η επικρατούσα άποψη, ότι δηλαδή η αντιδημοκρατικότητα και ο αυταρχισμός που επιδεικνύεται από στελέχη του εκπορεύονται από τον ίδιο, αποδεικνύεται περίτρανα.

Επειδή έχω θητεύσει Διευθυντής στο Κατάστημα της Νεμέας, πάντα στις διηγήσεις των ντόπιων με εντυπωσίαζε ο 5ος άθλος του Ηρακλή, η κόπρος του Αυγείου.

Κρανίδι 30 Ιουλίου 2024

Γιάννης Μαργέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: