Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Η «Εταιρεία Μελετών Ερμιονίδας» (Ε.Μ.Ε.) -> για τη συμμετοχή της στο 11ο Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ στο Πορτοχέλι …


▪️ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ▪️

🔸️Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το 11ο Φεστιβάλ " ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ " στο Πόρτο Χέλι.

🔸️Είμαστε κι εμείς εκεί στο Περίπτερο που ευγενικά μας παραχωρήθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας εκτιμώντας την προσφορά μας ως φορέα πολιτισμού, παράδοσης και εκπαίδευσης.

🔸️Ήταν μια καινούργια σελίδα στις δράσεις της Εταιρείας που έδωσε και μια ιδιαίτερη "νότα" στο Φεστιβάλ φέρνοντας την ιστορία, τη λαογραφία, την τέχνη, τον πολιτισμό της Ερμιόνης μας, σε γνώση των εκατοντάδων επισκεπτών, καθώς και τις σημαντικές δράσεις μέσα από τα δρώμενα - παιγνίδια που πρόσφεραν τα μέλη του Δ.Σ της Εταιρείας σε μικρούς φίλους και όχι μόνο!


🔸️Ευχαριστούμε το Εμπορικό Επιμελητήριο Αργολίδας για την ευγενική του πρόσκληση, τους εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου μας καθώς και τους νέους συνδρομητές του Περιοδικού μας «Στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα», που αποκτήσαμε στην διάρκεια της Έκθεσης, συνοδευόμενα από επαινετικά σχόλια για τη μορφή και το περιεχόμενό του.

🔷️Το περιοδικό μας είναι εκείνο που για χρόνια ερευνά το παρελθόν του τόπου και των ανθρώπων του, συγκεντρώνοντας στοιχεία και μνήμες της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς μας που αποτελούν πνευματικά κεράσματα για τον τόπο μας, μ’ ένα περιεχόμενο πολυφωνικό, δημιουργικό, συμβατό με τους κανόνες και τον τρόπο ζωής μας, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον γράφοντα.

🔷️Αυτό για εμάς αποτελεί ηθική και αισθητική στάση ζωής, αποτελεί το δικό μας καταφύγιο, το να κάνουμε τη δημιουργία του περιοδικού μας τέχνη και να χαιρόμαστε με αυτό, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των αναγνωστών μας που περιμένουν το ωραίο και το αληθινό.

🔷️Αισιοδοξούμε και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε με ανάλογες παρουσίες τη δράση και τη θεματολογία της Εταιρείας, ξεπερνώντας ακόμα και τα γεωγραφικά διαμερίσματα-όρια της Ερμιονίδας.

🔷️Σε αυτή την προσπάθεια, σας καλούμε όλους κοντά μας, μαζί μας δημιουργικά και δημοκρατικά, γιατί η Ιστορία και η Λαογραφία της Ερμιόνης & γενικότερα της Ερμιονίδος είναι "ΘΗΣΑΥΡΟΣ" που έχει να προσφέρει πολλά και αξίζει μιας σημαντικής θέσης και προβολής.

🔷️Και πάλι σας ευχαριστούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί σας.

▪️Το Δ.Σ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ▪️

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: