Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Εξώδικη Όχληση – Διαμαρτυρία – Πρόσκληση – Δήλωση - > του κ. Γεωργίου Ι. Γεωργόπουλου - Δικηγόρος έδρα Κρανίδι Ερμιονιδας...

 Μόλις βρήκα στα γραμματοκιβώτιο μου φάκελο με περιεχόμενο εξώδικό του,  για ανάρτηση που είχα κάνει πριν 10 μήνες - >  3 Οκτωβρίου 2023


Ο κ. Γεώργιος Ι. Γεωργόπουλος έχει δίκιο αφού η αγωγή αποζημίωσης που είχε υποβάλλει κατά του  Δήμου Ερμιονίδας για ζημιές που είχε υποστεί στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του,  με τη θεομηνία «ΖΟΡΜΠΑΣ» τον Οκτώβριο του 2018 και η οποία αγωγή του απορρίφθηκε στο σύνολό της, δυνάμει της με αριθμό 168/2022 απόφασης του Μονομελούς  Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου και δεν έχει  ασκήσει έφεση εκ μέρους του,  κατ’ αυτής.  

Σε ό,τι αφορά την επίμαχη ανάρτησή μου ήδη έχει διαγραφεί, για να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του κ. Γεωργόπουλου και ζητάω συγνώμη για το πρόβλημα που του δημιούργησα.

Επί πλέον ο κ. Γ. Ι. Γεωργόπουλους στον εν λόγω εξώδικο με καλεί για τα εξής τα οποία αποδέχομαι στο σύνολό τους.

Με καλεί όπως εντός προθεσμίας (10) ημερών, από την παραλαβή της παρούσας να αποκαταστήσω την τιμή της προσωπικότητάς του και την παραβίαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με ολοσχερή αφαίρεση του από 3/10/2023 δημοσιεύματός μου (όλο το δικόγραφο της αγωγής συν ενημερωτικό κείμενο)  με τίτλο: "Δήμαρχε Ερμιονιδας  και υποψήφιε Γιάννη Γεωργόπουλε οι δημότες ρωτούν να μάθουν για θέμα που αφορά το Δήμο μας και πρέπει να μάθουν" 

Κύριε Γεώργιε Ι Γεωργόπουλε, οι πληροφορίες μου που αναφέρονται στο από 3- 10 - 2023 δεν είχαν σκοπό να θίξουν την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά σας (πόσο μάλλον αφού δεν ήξερα την απόρριψη της αγωγής σας) ούτε  και είχα πρόθεση να παραβιάσω και να δημοσιοποιήσω ευαίσθητα δεδομένα  προσωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο, από   λανθασμένη εντύπωσή μου, δημοσιοποίησα το πλήρες κείμενο  του αγωγικού σας δικογράφου, το οποίο, ήδη το απόσυρα και δεν προτίθεμαι ξανά να  σας βλάψω  στο μέλλον με κάθε τρόπο.

Σας ζήτω και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα σε εσάς και την οικογένειά σας 

 

Με εκτίμηση 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δ. ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: