Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Το αέναο πολιτιστικό ταξίδι της «Εταιρείας Μελετών Ερμιονίδας» -> συνεχίζεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της τοπικής μας κοινωνίας και ο εθελοντισμός αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται !!! …

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνεχίζοντας το ταξίδι της σκέψης, της δράσης, της προσφοράς και του ονείρου, ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ -πράγματα για εμάς πολύ σημαντικά- στη συνέχεια του Προγράμματος «Ο θεριστής» υλοποιήσαμε το δεύτερο εκπαιδευτικό μας Πρόγραμμα στο Φεστιβάλ «Όψεις και γεύσεις» στο γειτονικό μας Πόρτο Χέλι, με τίτλο «Ο κλέπτων μέλι Έρως». 









🔸️Αφορμή του προγράμματος ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής και ένας μύθος σχετικός με τον πίνακα. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και επίσκεψη στο περίπτερο του κτήματος "Μπαϊρακτάρη" που έχει ως κύρια ενασχόληση το μέλι και τα προϊόντα του και τα παιδιά μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή  με τη στολή του μελισσοκόμου, να τη φορέσουν, να φωτογραφηθούν. (- > Διαβάστε ακόμα ->>ΕΔΩ...)

Περιδιαβαίνοντας και τ’ άλλα περίπτερα  απόλαυσαν και τα σχετικά κεράσματα. 

▪️Η συμμετοχή των παιδιών κυρίως αλλά και των μεγάλων ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Ταυτόχρονα οι επισκέπτες είχαν επαφή και με την έκθεση φωτογραφίας που λειτουργεί στο χώρο της Εταιρείας.

🙏Σε όλη αυτή τη διαδικασία των τριών ημερών μάς δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουμε ώρες γλυκές, συλλογικές, ωραίες, δημιουργικές. Γνωρίσαμε ανθρώπους που είχαν κάτι να μας πουν και να επαινέσουν το έργο μας κι εμείς εξακολουθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκείμενου να ανταποκριθούμε. Πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε.

🔸️Η παρουσία της Εταιρείας θα συνεχιστεί  σήμερα και αύριο με την έκθεση φωτογραφίας.

🙏Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να σας υποδεχτούμε.

▪️Σας περιμένουμε.

🔸️Το Δ.Σ. της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ 🔸️

=============================================================================================================================================================

Το blog - > Η «Εταιρεία Μελετών Ερμιονιδας» (Ε.Μ.Ε.) μας έδειξε και αυτό το καλοκαίρι για μια ακόμα φορά, -> την αξία της, τη φαντασία της, την πρωτοτυπία της και την προσφορά της! - > Όχι επαναλήψεις  επί επαναλήψεων με τετριμμένα και πολυακουσμένα θέματα… που δεν προσφέρουν τίποτα στην τοπική μας κοινωνία!

Είναι λοιπόν «κύριοι και κυρίες μου» η «Ε.Μ.Ε.» εταιρεία φάντασμα όπως την χαρακτηρίσατε;;;…

Έχετε υπομονή, σας περιμένουν και πολλές άλλες εκπλήξεις…

Και για να μην ξεχνιόμαστε, χωρίς κανένα ευρώ ως επιχορηγεία από τη δημοτική αρχή !!!

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: