Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

«Γ. Γαβρήλος στο OPEN: Οι Έλληνες πληρώνουν ένα από τα πιο ακριβά ρεύματα στην Ευρώπη και η Κυβέρνηση απαντά με 8 ευρώ επιδότηση- κοροϊδία»

Συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος» 

-> εδώ - https://www.youtube.com/watch?v=Pp0bJGdyRdE.

 

Γιώργος Γαβρήλος

Βουλευτής Αργολίδας

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

e-mail: georgegavrilos.vouli@gmail.com

Αθήνα: Μητροπόλεως 1, τκ. 10557. 2103245714

Ναύπλιο: Ασκληπιού 1, τκ. 21100. 2752024907

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ >>>>>

30 Αυγούστου 2024

Θέμα: «Γ. Γαβρήλος στο OPEN: Οι Έλληνες πληρώνουν ένα από τα πιο ακριβά ρεύματα στην Ευρώπη και η Κυβέρνηση απαντά με 8 ευρώ επιδότηση- κοροϊδία»

Στην εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος», με τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά, ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος ο Γιώργος Γαβρήλος, κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. https://www.youtube.com/watch?v=Pp0bJGdyRdE.

Ø  Για τις δήθεν επιδοτήσεις της Κυβέρνησης στο ηλεκτρικό ρεύμα.

«Η κοροϊδία της Κυβέρνησης συνεχίζεται. Η χώρα μας έχει το τρίτο πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, ενώ τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην πρώτη ακριβότερη θέση στην μέση χονδρεμπορική τιμή. Και τώρα επικοινωνιακά ανακοινώνει η Κυβέρνηση πως θα δώσει επιδότηση στα τιμολόγια…ύψους 8 ευρώ! Αλίμονο αν αυτό θεωρείται παρέμβαση. Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για τα καρτέλ που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά τροφίμων και στην ενέργεια και που κάνουν την κοινωνία να υποφέρει από την ακρίβεια».

Ø  Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Εκλογές για ανάδειξη Προέδρου είχαμε πριν μερικούς μήνες. Στο πρόσφατο Συνέδριο του Φεβρουαρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαίωσε την θέση του. Αν υπάρχει κάποια άλλη φωνή, υπάρχουν οι διαδικασίες του κόμματος, η προσεχής Κεντρική Επιτροπή, έτσι ώστε να τεθούν και να λυθούν τα ζητήματα με δημοκρατικό τρόπο. Όσο και να τιμώ τους συντρόφους, με τους οποίους δίνουμε κοινές μάχες και μέσα στην Βουλή, και οι οποίοι εκδηλώνουν αντιρρήσεις, η μόνη καταστατική οδός είναι η πρόταση μομφής. Και παράλληλα, θεωρώ ότι οι όποιες διαφωνίες πρέπει να συνοδεύονται από ένα άλλο πολιτικό σχέδιο για το κόμμα, διαφορετικό δηλαδή από αυτό που αποφασίστηκε στο τελευταίο μας συνέδριο και υλοποιεί ο Πρόεδρος. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

Τέλος, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει άλλο χρόνο για περαιτέρω εσωστρέφεια. Η κοινωνία ζητά από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να προχωρήσει μπροστά, ενωτικά και συλλογικά, και να δώσει λύσεις στα προβλήματα».   

Δεν υπάρχουν σχόλια: