Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Μικρή αγέλη σκύλων φόβος και τρόμος (!) στο κεντρικό δρόμο εισόδου στην πόλη της Ερμιόνης αλλά και βορείως στον παράπλευρο…

 

ΦΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟΥ

Τρία χρόνια τους καλοκαιρινούς μήνες περπατάω για γυμναστική  από το σπίτι μου  στις 4ης ώρα το πρωί, για να συναντήσω στη διασταύρωση του Δημοτικού Κοιμητηρίου  το πουλμανάκι που μεταφέρει όλους τους αιμοκαθαρόμενους της Ερμιονίδας  σε κέντρο Αιμοκάθαρσης στο Ναύπλιο.  Φέτος έχω παρέα και έναν άλλο συμπολίτη μας .

Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι,  ένα  κοπαδάκι μικρών σκύλων που ήταν κάποτε δεσποζόμενα  - και αυτό διακρίνεται από το λουράκι που έχουν στο λαιμό – φαίνεται πως οι «φιλόζωοι» τα βαρεθήκανε και τα άφησαν στο έλεος της φύσης. 

Τα σκυλιά έχουν αγριέψει και κάνουν άγριες  επιθέσεις  σε κάθε περαστικό και σε εμάς.

Πριν λίγες ήμερες επιτέθηκαν σε έναν Πακστανό που ήταν αναβάτης σε ποδήλατο, τον έριξαν κάτω και τον δάγκωσαν!!! ...

Το στέκι τους είναι στους πολλούς κάδους απορριμμάτων που υπάρχουν στην βόρεια είσοδο της πόλης της Ερμιόνης, ενώ λουφάζουν πίσω από το «καλογερικό»  πηγάδι,  στο παρακείμενο  χωράφι. 

Αλλάξαμε διαδρομή και περπατούσαμε από τον βόρειο παράλληλο δρόμο, (κλειστό γυμναστήριο)  για να τα αποφύγουμε, αλλά εις μάτην. Ήρθαν μας βρήκαν και  εκεί!!!

Μας κάνει εντύπωση η ταχύτητα που κινούνται μόλις μας αντιληφθούν, ενώ το πρώτο γαύγισμα τους  (σύνθημα;;;) ακούγεται πολύ μακριά στο ίδιο σημείο και σε ένα ή δύο λεπτά της ώρας είναι δίπλα μας. Μας κάνουν επίθεση με τη μέθοδο του κυκλώματος σφίγγοντας διαρκώς τον κλοιό ουρλιάζοντας!!!...

Σήμερα το πρωί, έκαναν άγρια επίθεση στον συναιμοκαθαρόμενό μου!..

Εγώ φυσικά έχω αλλάξει διαδρομή, που προς τα παρόν φαίνεται ασφαλής...

Μετά απ’ όλα αυτά, ζητάμε από της δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας να παρέμβουν, για να λύσουν το πρόβλημα που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών!!!

Στο θέμα θα επανέλθουμε με συμπληρωματικά στοιχεία και οι αναρτήσεις μας θα σταλούν στα όργανα του Νόμου και φυσικά στον κ. Εισαγγελέα…

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: