Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμαρχος - χωρίς όνομα....

 ...Μου απαντάει πάντα άλλα αντ' άλλων... -  με την επωνυμία της παράταξής του, "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ή  δήθεν  «Γραφείο Δημάρχου» ή με μηνήσεις!!!...



Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, πόσο μάλλον αυτή του Δημάρχου, 

στα εξ ων συνετέθη!!...

Οι απαντήσεις του προς εμένα φωτογραφικές - καρμπόν... Πως να τολμήσει να τις υπογράφει με το ονοματεπώνυμό του, πολύ περισσότερο με τον τίτλο του και να αναφέρει το όνομά μου...

 Να δούμε όταν κληθεί από τον κ. Εισαγγελέα και τους κ. Δικαστές να καταθέσει πως θα αποδείξει αυτούς τους προσβλητικούς και χυδαίους  χαρακτηρισμούς, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη εις βάρος μου που επαναλαμβάνει κάθε φορά σε πλήρη αντιγραφή ως πρόλογο σε κάθε προσβλητική απάντησή του...

Δεν μου λες δήμαρχε Γιάννη Γεωργόπουλε, ποιος σου είπε πως έχω Καταδικαστεί Αμετακλήτως ως συκοφάντης και αυτό εκτός των άλλων το επαναλαμβάνεις κάθε φορά που αποφασίζεις να με προσβάλεις με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς.;;

Δεν δημοσιοποιείς αυτή την απόφαση αν την έχεις να δημοσιοποιήσω και εγώ τη δική μου;;;

Δεν Ντρέπεσαι και δεν σέβεσαι ούτε τον τίτλο του ΔΗΜΑΡΧΟΥ που σου έδωσε ο Λαός;;; 

Πως περπατάς στους δρόμους της Ερμιονιδας (αν περπατάς)  και με τι μάτια βλέπεις τους δημότες;;

 ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΉ – ΝΤΡΟΠΉ!!!….

------------------------------

Σε ό, τι αφορά την επανεκλογή του που επαίρεται με κομπασμούς του λέω τα εξής:

Επανεκλέχθηκες πάλι δήμαρχος με μια χούφτα ψήφους διαφορά από τον κ. Μαργέτα! 

Και αυτό συνέβη, επειδή, ήσουνα και είσαι δήμαρχος των απευθείας αναθέσεων έργων!! ...

...των απευθείας διορισμών!! - των απευθείας κάθε λογής βολεμάτων των ψηφοφόρων σου, που ουκ έστι αριθμός... και βοά όλη η Ερμιόνιδα...

 Τελικά, φάνηκε,  πως οι δική σου, ήταν περισσότεροι από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ψηφοφόρους που ψήφησαν τον κ. Ι. Μαργέτα, σύμφωνα με τους ελάχιστους ψήφους που κέρδισες στις εκλογες στις 8/10/2023…

 Κανένας αξιοπρεπείς άνθρωπος, δεν θα καμάρωνε δημόσια γι’ αυτό το «επίτευγμα»....      

Ο λαϊκισμός σου σε όλο το μεγαλείο του!!! ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

Με όνομα και επώνυμο!!! 

-> πόσο δυστυχισμένοι είναι αυτοί, που κρύβονται στην ανωνυμία σκέπτομαι διαρκώς…

Διαβάστε ακόμα, πανομοιότυπες αισχρές αναφορές του στο πρόσωπό μου και τις απαντήσεις μου …..  -> ΕΔΩ 

->> αλλά μυαλό δεν βάζει, - όπως λέει ο λαός ...

=============================================================================================================================== 


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Κρανίδι, 03.09.2024

Δελτίο Τύπου

Ο καθ’ έξιν συκοφάντης του διαδικτύου Σταμάτης Δαμαλίτης, με συνεχείς αναρτήσεις στο ιστολόγιό του, κατασυκοφαντεί την Δημοτική Αρχή, παραπληροφορεί συστηματικά τους Δημότες και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, εκτελώντας πιστά τις διαταγές των γνωστών σε όλους μας εντολέων του.

Καταδικασμένος αμετάκλητα από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως συκοφάντης, φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό, ίσως γιατί πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο βλάπτει την Δημοτική Αρχή.

Μάλλον δεν κατάλαβε ότι ακολουθώντας ακριβώς την ίδια τακτική τα τελευταία 5 χρόνια, το μόνο που κατάφερε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ήταν να επανεκλεγεί Δήμαρχος ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος για μια ακόμα πενταετία.

Ενώ σπάνια ασχολούμαστε μαζί του (διότι δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με ψεύτες και συκοφάντες), αυτή τη φορά το κάνουμε μόνο και μόνο για να πληροφορηθούν οι πολίτες την πραγματικότητα και να διαπιστώσουν το μέγεθος των ψεμάτων του. >>>>>

Πρόσφατα έκαναν κοινή ανάρτηση με φωτογραφικό υλικό στο facebook,οι Αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας κ.κ. Κουτούβαλης Δαμιανός και Πιτσάς Γιώργος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Πάτσιος Θανάσης και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ερμιόνης κα. Λιναρδοπόυλου Ιωάννα και Φραϊδάκης Μιχάλης, με την οποία ενημέρωναν ότι με προσωπική εργασία καθάρισαν την στέγη του Κλειστού Γυμναστηρίου Ερμιόνης (πάνω από 9 μ. ύψος) από 12 τσουβάλια πευκοβελόνες.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, πέραν από την αμεσότητα του καθαρισμού της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου Ερμιόνης, ο Δήμος μας εξοικονομεί χρήματα αφού έγινε ο δωρεάν η εργασία αυτή.

Και αντί να επιδοκιμάσει την εθελοντική εργασία των αιρετών, αυτός ο  συκοφάντης ανάρτησε μια ανάθεση για αποκλαδώσεις επικίνδυνων δέντρων την οποία έχει κάνει ο Δήμος Ερμιονίδας στις 28/8/2024 σε ιδιώτη εργολάβο ύψους 14.818,00€, ισχυριζόμενος ψευδέστατα, ότι δήθεν αυτή αφορά τον καθαρισμό της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου Ερμιόνης από τις πευκοβελόνες!!!

Αυτός που η μόνη εθελοντική του δράση είναι μια φωτογραφία πριν πολλά χρόνια με ένα σκαλιστήρι στον κυκλικό κόμβο Κρανιδίου.

Μεγαλύτερο ψέμα απ’ αυτό δεν υπάρχει.

Η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω ανάθεση αφορά αποκλειστικά και μόνο αποκλαδώσεις επικίνδυνων δέντρων σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Ερμιονίδας, οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει και έπρεπε άμεσα να γίνουν.

Την περασμένη Κυριακή ένας δημότης έκανε στο facebook ανάρτηση φωτογραφιών του Κοιμητηρίου του Κρανιδίου, με κάποιες σακούλες σκουπιδιών γεμάτες με χορτάρια και πευκοβελόνες, στοιβαγμένες δίπλα στην πόρτα της εισόδου του.

Είχε γίνει καθαριότητα του Κοιμητηρίου το Σάββατο, οπότε την Δευτέρα το πρωί οι εργάτες του Δήμου περισυνέλλεξαν τις σακούλες αυτές.

Το ότι έμειναν εκεί για μια μέρα, δηλαδή μόνο την Κυριακή, δεν σημαίνει ότι η Δημοτική Αρχή και η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου δεν σέβονται τους νεκρούς μας, όπως ψευδώς διαδίδει αυτός ο συκοφάντης του διαδικτύου.

Όλα ανεξαιρέτως τα Κοιμητήρια του Δήμου Ερμιονίδας συντηρούνται, καθαρίζονται και βάφονται κάθε χρόνο ανελλιπώς.

Επίσης, γίνονται παρεμβάσεις καθαρισμού και ευπρέπειας και σε άλλες περιόδους, όπως πριν 1 μήνα από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Γ. Φασιλή.

Φέτος τον Απρίλιο, πριν το Πάσχα έγιναν καθαρισμοί, αποκλαδώσεις, βαψίματα και αλλαγή καμένων λαμπτήρων σε όλα τα Κοιμητήρια του Δήμου μας.

Επίσης οποιαδήποτε αναγκαία συντήρηση γίνεται άμεσα, ενώ στο συγκεκριμένο Κοιμητήριο του Κρανιδίου η παρούσα Δημοτική  Αρχή έστησε πριν 2 χρόνια σκαλωσιά, προκειμένου να κάνει αποκλαδώσεις επικίνδυνων πεύκων οι οποίες δεν είχαν γίνει ποτέ, αφού δεν μπορεί να εισέλθει στον προαύλιο χώρο του καλαθοφόρο όχημα του Δήμου.

Όσον αναφορά τους βανδαλισμούς οι οποίοι μπορεί να γίνονται τις νύχτες στα Νεκροταφεία, από κάποιους ασυνείδητους που όντως δεν σέβονται τους νεκρούς μας, είμαστε σε επικοινωνία με το Α.Τ. Ερμιονίδας για καλύτερη επίβλεψη των Κοιμητηρίων του Δήμου μας.

Τέλος, συχνά - πυκνά αυτός ο γνωστός συκοφάντης αναρτά στο ιστολόγιό του αναθέσεις του Δήμου Ερμιονίδας οι οποίες αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, προσπαθώντας να πείσει τους Δημότες ότι γίνεται σπατάλη χρημάτων.

Οι αναθέσεις αυτές είναι απολύτως νόμιμες, έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου, έχουν ψηφιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν ψηφιστεί στην Δημοτική Επιτροπή και είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Διαύγειας του Υπουργείου Εσωτερικών, οπότε μπορεί να τις δει ο καθένας μας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι αναθέσεις αυτές, βρίσκονται από οικονομικής άποψης ακριβώς στα ίδια επίπεδα όλων των αναθέσεων που έκαναν οι προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Καμία σπατάλη δημόσιου χρήματος δεν γίνεται.

Είμαστε μια περιοχή που οικονομικά στηρίζεται κυρίως στον Τουρισμό, τουλάχιστον κατά 80%, οπότε δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε επισκέπτες, φιλοξενούμενους, παραθεριστές και τουρίστες, δίχως να τους προσφέρουμε, εκτός όλων των άλλων, πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Και το πολιτιστικό καλοκαίρι είναι απαραίτητο και οι γιορτές των τοπικών μας προϊόντων και οι εκδηλώσεις των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων είναι απαραίτητες.

Είναι ποτέ δυνατό να επισκέπτεται κάποιος μια περιοχή η οποία δεν του προσφέρει καμία πολιτιστική εκδήλωση; Εάν συμβεί αυτό δεν θα επισκεφθεί άλλη φορά τέτοιο τόπο.

Οπότε, τα χρήματα που ξοδεύονται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σπατάλη, είναι στα ίδιο ύψος με των προηγούμενων ετών, είναι ανταποδοτικά και επιστρέφουν στους επαγγελματίες της περιοχής μας.

Γραφείο Τύπου

«Δυνατή Ερμιονίδα»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: