Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Η δημοτική αρχή Δήμου Ερμιονιδας ψάχνει για δικαιολογίες στα αδικαιολόγητα, κι’ όπου δεν μπορεί κωφεύει(!) και περί άλλων τυρβάζει..


Ωστόσο, αυτό που μας ενοχλεί αφάνταστα είναι ότι ο έλεγχος  του επικεφαλής της μείζονος  αντιπολίτευσης απαντάται από τον κ. δήμαρχο όχι στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου όπως οφείλει, αλλά στο ιστολόγιο της παράταξής του και μάλιστα με υπογραφή την επωνυμία του «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»

Έχουμε δει και υπογραφές ως «Γραφείο Δημάρχου» 

Τι φοβάται ο κ. Δήμαρχος και δεν βάζει την υπογραφή του όπως ο κ. Ι. Μαργέτας;;;

Εδώ ταιριάζει γάντι ο όρος - > ΚΑΤΑΝΤΙΑ…

Συνεχίστε δήμαρχε  κ. Ι. Γεωργόπουλε την γκεμπελική πρακτική -> «πες – πες κάτι μένει» για να μετρήσουμε πόσοι είναι οι αφελείς στο Δήμο μας και πόσοι οι βολεμένοι …

ΣΤΑΜ. ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

=========================================================================================================================================================

 


Καθαρίζουμε τα καθαρισμένα;

Για να δούμε λοιπόν ποιος είναι εθισμένος στο ψέμα, τη συκοφαντία και τη διαστρέβλωση γεγονότων, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στην πρόσφατη ανακοίνωσή του.

 Στη Δημοτική Επιτροπή Δ. Ερμιονίδας που συνεδρίασε σήμερα 1η Οκτωβρίου 2024, υπήρχε ως θέμα «Αποκομιδή απορριμμάτων που έχουν αποτεθεί εκατέρωθεν του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου». 

Όπως αναφέρει η Τεχνική Έκθεση που υποβλήθηκε    «η εργασία συνίσταται στην χειρωνακτική αποκομιδή των απορριμμάτων από το κάτωθι οδικό δίκτυο, τους παράπλευρους δρόμους, τα πρανή και τις νησίδες (κυκλοφοριακούς κόμβους) αυτού:                                           • Από ΟΡΙΟ ∆ΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙ∆ΑΣ ΜΕ ∆ΗΜΟ ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΥ (ΤΕΛΟΣ ΤΡΑΧΕΙΑΣ)–ΠΕΛΕΗ – ΔΙΔΥΜΑ – ΦΟΥΡΝΟΙ – ΚΡΑΝΙΔΙ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ ΚΟΣΤΑ • ΚΡΑΝΙΔΙ ΚΟΙΛΑΔΑ • ΚΡΑΝΙΔΙ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΘΕΡΜΗΣΙΑ – ΜΕΤΟΧΙ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ    • ΕΡΜΙΟΝΗ – ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΡΑΔΟ – ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ» συνολικού κόστους 23.312,00 € με ΦΠΑ.                                                     

Ωστόσο σε ανάρτησή τους προ τριών ημερών η Αντιδήμαρχος αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας μας ενημέρωναν ότι: «καθαρίστηκαν: ο κεντρικός δρόμος της Κοιλάδας μέχρι τη διασταύρωση. 

Η διαδρομή από τη διασταύρωση μέχρι τον κόμβο. 

Ο περιφερειακός δρόμος του Κρανιδίου μέχρι τον κόμβο προς Πόρτο Χέλι, 

Η μισή διαδρομή της επαρχιακής οδού Κρανιδίου- Πόρτο Χελίου».         

Η ερώτησή που ακολούθησε ήταν: γιατί σε οδικό δίκτυο που μας ενημερώσατε ότι έχει ήδη καθαριστεί, θα ανατεθεί σε ιδιώτη εργολάβο ο καθαρισμός του. συνέχεια παρά την προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τόσο εγώ όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξής μας κ Γανώσης Ιωσήφ, καταψηφίσαμε.                                  

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τους τραπεζοειδείς κάδους, για την ταμπακιέρα, δηλαδή για τις απευθείας αναθέσεις, δεν ακούσαμε κουβέντα.

Κρανίδι 1 Οκτωβρίου 2024

Γιάννης Μαργέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: