Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης Ερμιονίδας -> να τραβάμε τα μαλλιά μας!!!...
====================================================================================================================================================
Δανεικά και αγύριστα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ προς το Δήμο Ερμιονιδας
Από την ψήφιση του Ισολογισμού του 2023 προέκυψε ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Ερμιονίδας έχει οφειλή προς το Δήμο Ερμιονίδας ποσού 331.291,98 €, χρεωλύσιο χρήσης 2007 και δάνειο 79.971,80€ που έπρεπε να είχε επιστραφεί από τη χρήση 2020. Σε σχετική ερώτησή μου ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ κ. Αριστείδης Μπίμπας, απάντησε ότι για το ποσό των 331.291,98€ εξετάζουν το ενδεχόμενο παραγραφής, για το ποσό δε των 79.971,80€ δεν υπάρχει ακόμα καμία πρόβλεψη για την επιστροφή του στο Δήμο.
Είναι αδιανόητο τα χρήματα που ανήκουν στους συμπολίτες μας να μην επιστρέφονται στο Δήμο έγκαιρα, σε ένα Δήμο που έχει τόσο ανάγκη από ζωτικά έργα του.
Κρανίδι 14 Φεβρουαρίου 2025
Γιάννης Μαργέτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου