Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Αμέριστη η συμπαράσταση των συμπολιτών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook), με τηλεφωνική επικοινωνία και κατ’ ιδίαν...

Σχετικά με την παρέμβαση του Χάκερ/ες 
και τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στο blog….

«Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει»
Χάκερ/ες έσπασαν τους κωδικούς και κατέστρεψαν όλο το αρχείο του blog μας
..Η ιστορία της Ερμιονίδας και η δική μας με 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που μας γέννησε "στα εξ ον συνετέθη"
Συνεχίζουμε να ξανακτίζουμε με φθαρμένα εργαλεία... τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διεφθαρμένοι εμπνευστές του σχεδίου και οι εκτελεστές τους...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
Σχόλια
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ κ Δαμαλίτη καταλαβαίνω ότι αυτό το αχαρακτήριστο γεγονός το βιώνεις και σαν προσωπική απώλεια πέραν της απώλειας για τον τόπο μας.Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όσες δυνάμεις διαθέτεις για να μην υποστεί βλάβη τουλάχιστον η υγεία σου,άλλωστε πιστεύω και ελπίζω οτιε την συνδρομή των ειδικών το περιεχόμενο θα ανακτηθεί και ο "ψαρο" blogger θα σηκώσει πάλι πανιά!
    1

  • >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • Γωγω Αλεξανδρη Λυπαμαι πολυ Σταματη!!😪
  • Γιάννης Γεωργόπουλος Αγαπητέ Σταμάτη, λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτό που σου έκαναν, αλλά ταυτόχρονα προβληματιζομαι γιατί νέα, εισαγόμενα και επικίνδυνα ήθη εφαρμόζονται στον τόπο μας. Είμαστε στο πλευρό σου, αλληλέγγυοι στον ανιδιοτελή και καθημερινό αγώνα σου για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.

  • Σταμάτης Δαμαλίτης Σας ευχαριστώ όλους για τα αλληλέγγυα αισθήματα σας!
    Ακόμα ευχαριστώ και όλους εκείνους που στέκονται δίπλα μου με κατ’ ιδίαν δηλώσεις τους κι’ ακόμα, αυτούς (είναι πάρα πολλοί) που δεν βρίσκουν τη δύναμη ψυχής να εκφραστούν δημόσια...

  • Δημήτρης Χατζησωκράτης Τι κρίμα! Σταμάτη έχεις την πλήρη συμπάθεια και την αλληλεγγύη μου. Είμαι βέβαιος για τον σταθερό σου αγώνα για την ανασυγκρότηση του blog σου. Αρέσει και δεν αρέσει...

  • Tasos Tokas κ.Δαμαλίτη,πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι που προξενούν τέτοιου είδους βλάβη. Ότι και να έχει κάποιος μαζί σου είναι απαράδεκτο και κατακριτέο να φτάνει σε αυτό το σημείο. Μείνε πιστός στις ιδέες σου και όλα θα ξαναβρούν τη σειρά τους.Να είσαι δυνατός και να συνεχίσεις να δίνεις τις δικές σου μάχες για την Ερμιονίδα μας.


  • η εικόνα προφίλ του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο\\
    Εδώ και δύο ημέρες είναι αδύνατη η πρόσβαση στο ιστορικό πια ιστολόγιο της Ερμιονίδας "Ερμιονίδα μας αρέσει...δεν μας αρέσει" και από ότι πληροφορήθηκα άγνωστοι χάκερς κατέστρεψαν το περιεχόμενό του σπάζοντας τους κωδικούς. 

    Το ιστολόγιο αυτό που διαχειριστής του είναι ο κ Σταμάτης Δαμαλίτης πέρα από ότι πολλές φορές είχε φιλοξενήσει θέσεις ,απόψεις δικές μου, καθώς και θέματα σχετικά με την δραστηριότητα του Δήμου Κρανιδίου και του Δήμου Ερμιονίδας, έχει καταγράψει την νεότερη πολιτική και πολιτιστική ιστορία του τόπου μας και αυτό είναι η μεγάλη απώλεια. 

    Είναι γεγονός ότι οι ανεξάρτητες από ιδιοτελή συμφέροντα φωνές δεν αντέχονται και όσοι επιθυμούν να διαστρέφουν την αλήθεια, πρώτα την αποσιωπούν και την διαγράφουν. 

    Εύχομαι και ελπίζω ότι το περιεχόμενο του ιστολογίου θα ανακτηθεί και η λειτουργία του θα αποκατασταθεί.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: