Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...

Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...
11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2019 - Χάκερ/ες έσπασαν τους κωδικούς και κατέστρεψαν όλο το αρχείο του blog...Η ιστορία της Ερμιονίδας και η δική μας με 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που μας γέννησε με ένα κλικ "στα εξ ων συνετέθη"Συνεχίζουμε να κτίζουμε ξανά με φθαρμένα εργαλεία... τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διεφθαρμένοι εμπνευστές του σχεδίου και οι εκτελεστές τους... Οι χάκερς είναι διεστραμμένοι άνθρωποι, κομπλεξικοί,αλλά οι γνωστοί εντολείς τους παλιάνθρωποι και ανήθικοι, μέχρι το μεδούλι τους! Δεν μπορεί, κάπου- κάποτε θα σμίξουμε... ΣΤΑΜ. ΔΑΜ

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                12-2 -2019

                                                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                   
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.


 «Θερμά συγχαρητήρια στις Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ελπίδα Καρκαλάτου, Κατερίνα Δαλάκα, Ειρήνη Γεωργαλά και Ελπίδα Τόκα και στους προπονητές τους,  που εκπροσώπησαν επάξια τον νομό μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα που μετείχαν.  

  Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
  Εύχομαι δε ολόψυχα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις δύο συμπατριώτισσές μας Κωνσταντίνα Καρκαλάτου και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη»
               ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
               ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: