Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...

Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...
11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2019 - Χάκερ/ες έσπασαν τους κωδικούς και κατέστρεψαν όλο το αρχείο του blog...Η ιστορία της Ερμιονίδας και η δική μας με 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που μας γέννησε με ένα κλικ "στα εξ ων συνετέθη"Συνεχίζουμε να κτίζουμε ξανά με φθαρμένα εργαλεία... τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διεφθαρμένοι εμπνευστές του σχεδίου και οι εκτελεστές τους... Οι χάκερς είναι διεστραμμένοι άνθρωποι, κομπλεξικοί,αλλά οι γνωστοί εντολείς τους παλιάνθρωποι και ανήθικοι, μέχρι το μεδούλι τους! Δεν μπορεί, κάπου- κάποτε θα σμίξουμε... ΣΤΑΜ. ΔΑΜ

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Γιώργος Νοταράς με άποψη - Κριτήριο επιλογής δημοτικών αρχόντων....

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ


 Έτσι τα βρήκαμε έτσι ας τα συνεχίσουμε, είναι η παροιμιώδεις επωδός, του κάθε  συμπατριώτη μας. Κάθε νέο φαντάζει εχθρικό,  ασυμφιλίωτο με τα ήθη και έθιμα των γονιών μας, έστω και αν δεν στέκι στη λογική της σημερινής πραγματικότητας !!!
Η ιδιαιτερότητα του χαρισματικού ανθρώπου που απορρέει από  τον τεκμηριωμένο  πρότερων βίο του, ας είναι το κριτήριο επιλογής!!!
Ας είναι πολιτικά απορριπτέος ο συγγενής, ο φίλος, ο γνωστός, ο ιδιοτελής συνεργάτης μας, προς όφελος της εξυπηρέτησης του κοινού συμφέροντος.   
Ας βάλουμε τέλος στην οικογενειοκρατία, αρκετά μας ταλαιπώρησε αιώνες τώρα, από τους χρόνους της παλιγγενεσίας, αποδοκιμαστέα και από την ορθοδοξία!!!                                                                 
Η αριστεία είναι αδιαπραγμάτευτη διαχρονική δημοκρατική αξία, μην την απαξιώνουμε, γιατί είναι ασέβεια στη μνήμη  των  προγόνων μας!!!
 Νοταράς  Γεώργιος  

Δεν υπάρχουν σχόλια: