Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Μια φορά κι' ένα καιρό στον πάλαι ποτέ Δήμο Ερμιόνης και οι φιλοξενίες των δημοσιογράφων της «αμαρτωλής ΕΡΤ» από το δημοτικό κορβανά…

Από το προσωπικό μας αρχείο - 4 Ιουλίου 2010

.
Ηττήθηκε η Εθνική μας ομάδα Μπιτς σόκερ 
και στον δεύτερο φιλικό αγώνα.

Σήμερα Κυριακή η λήξη της διοργάνωσης αγώνων ποδοσφαίρου στην άμμο από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπιτς σόκερ και στο Δήμο Ερμιόνης.


Αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα της διοργάνωσης (Φώτο 1) ενώ η Εθνική μας ομάδα Μπιτς σόκερ ηττήθηκε από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας και στα δυο φιλικά παιχνίδια χθες και σήμερα με σκορ 3-6 και 8-10 που έδωσε εδώ στην Ερμιόνη (Φώτο 2)


Από την Πέμπτη που ήταν ημέρα έναρξης των αγώνων μέχρι την Κυριακή ημέρα λήξης, δημιουργήθηκε μια ωραία ατμόσφαιρα και ήταν μια ξεχωριστή νότα για την πόλη μας, που την απόλαυσαν κυρίως νέα παιδιά αγόρια και κορίτσια.
........................................................................................................

Και τώρα για το ταμείο του Δήμου μας…

Το θέμα είναι σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς μπορεί να μας πει η Δημοτική αρχή ή οι δ.σ. της αντιπολίτευσης το οικονομικό κόστος αυτής της διοργάνωσης; Σε τη χρηματικό ποσό ανήλθε και το ξενοδοχείο που φιλοξένησε όλους αυτούς τους επισκέπτες – διοργανωτές, αθλητές και λοιπούς παράγοντες πως θα πληρωθεί; Διότι συνήθως απ’ ότι γνωρίζουμε, χρόνια τώρα, ο Δήμος κάνει μια παράνομη συναλλαγή, με το να πατσίζει τα χρέη του προς το Δήμο με αυτές τις φιλοξενίες αναγκαστικά και με το τιμολόγιο που θέλουν οι ιδιοκτήτες, χωρίς η Δημοτική αρχή να παίρνει προσφορές ως οφείλει από άλλα ξενοδοχεία για να πετύχει πιο χαμηλές τιμές, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν… Έτσι αυτοί οι κύριοι είναι οι κερδισμένοι και ο Δήμος μας ο χαμένος!!!

Εάν δεν απαντηθεί και αυτή η ερώτησή μας, θα προστεθεί ένα άλλο μελανό σημείο αδιαφάνειας... εκτός των άλλων και στη οικονομική διαχείριση του Δήμου μας!
Φώτο - ρεπορτάζ
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο αείμνηστος Κώστας Μότσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις 
στην Ερμιόνη - Ιούλιος 2010

Η συνέντευξη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπιτς σόκερ Κώστα Μότση 
στον Σταμάτη Δαμαλίτη

Κύριε Μότση γνωρίζουμε πως έχετε γράψει μια ολόκληρη ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Mπορείτε να μας πείτε κάτι από αυτή την ιστορική διαδρομή σας;
Κώστας Μότσης: « Έχω πολλά χρόνια, μια εικοσιοκτωετία θα έλεγα δημοσιογράφος στην κρατική ραδιοφωνία στην ΥΕΝΕΔ πρώτα και στη συνέχεια στην ΕΡΑ, ΕΡΤ2 και ΕΡΑ4 και το 1993 ιδρύσαμε την ΕΡΑ-ΣΠΟΡ, η οποία ιδρύθηκε με δική μου πρωτοβουλία και δική μου πρόταση στον τότε Υπουργό Τύπου Μιλτιάδη Έβερτ ο οποίος ανέλαβε να υπογράψει ένα μνημόνιο για μια νέα εποχή να γεννηθεί ένα νέος κλάδος Κρατικής Ραδιοφωνίας που θα λεγόταν ΕΡΑ- ΣΠΟΡ.
Πήραμε τη συχνότητα της ΕΡΑ4 και πίστευα πάντα πως θα πετύχει και έγινε ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός σ’ όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια κάποιοι άλλοι σταθμοί στο Μεξικό, στην Κολομβία και σε άλλες χώρες, ενώ μπορώ ακόμα να πω ακόμα ότι η ΡΑΙ δεν έχει φτιάξει ακόμα αθλητικό σταθμό. Είναι γεγονός όλα αυτά είναι γιατί έφυγα και σπούδαξα στην Ιταλία ως δημοσιογράφος και κοινωνιολόγος και δούλεψα στην ΡΑΙ για δύο τουλάχιστον χρόνια. Όταν ήρθα εδώ στην Ελλάδα φτιάξαμε στην ΥΕΝΕΔ το αθλητικό τμήμα. Ξεκινήσαμε τις μεταδόσεις στην αρχή πηγαίνοντας από το ένα γήπεδο στο άλλο και στη συνέχεια με δική μου πρωτοβουλία έγινε μια καινούργια κονσόλα στην οποία είχαμε είκοσι γήπεδα στον αέρα ταυτόχρονα. Έτσι φτιάξαμε ένα δυνατό ραδιοφωνικό σταθμό που λέγεται ΕΡΑ4 και ακολούθως φτιάξαμε την ΕΡΑ –ΣΠΟΡ στις 3 Μαΐου 1993. Την ξεκινήσαμε το Μάιο γιατί το καλοκαίρι δεν έχει πολλές αθλητικές δραστηριότητες να δυναμώσουμε το σταθμό και το Σεπτέμβριο που άρχιζαν οι μεταδόσεις φτιάξαμε αυτό που λέγεται ΕΡΑ- ΣΠΟΡ που αυτή τη στιγμή κυριαρχεί στα Ερτζιανά, σε όλη την Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο.
Έχει μεγάλη ακροαματικότητα στην περιοχή της πρωτεύουσας αλλά και σ’όλη την Ελλάδα έχει ακροαματικότητα της τάξεως του 70-75 %. Πιστεύω πως η ΕΡΑ –ΣΠΟΡ είναι ένα ραδιόφωνο που το χρειαζόταν η Ελλάδα αφού στη συνέχεια ιδρύθηκε το ΣΠΟΡ- FM που ακολούθησε την ΕΡΑ-ΣΠΟΡ και έτσι η ιδιωτική πρωτοβουλία πήρε τα ινία. Σε ότι αφορά την δύναμη την έχει πάντα η ΕΡΑ- ΣΠΟΡ η οποία είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού στο ραδιόφωνο σε όλες τις αθλητικές μεταδόσεις, στις ποδοσφαιρικές και βέβαια σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα. Στη συνέχεια το 1997 βλέποντας τους αγώνες Μπιτς σόκερ στην Συρακούσες της Ιταλίας που ήταν ο Γάλος Ερίκ Καντονά μια φυσιογνωμία του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και στη συνέχεια του Μπιτς σόκερ ανέλαβε και προπονητής και αργότερα ως πρόεδρος της ομάδας της Γαλλίας. Θα λέγαμε και εμείς αναπτυχθήκαμε σιγά – σιγά με μεγάλους αστέρες τότε του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Δ. Σαραβάκος, Στέλιος Μανωλάς, Κυριάκος Καραταΐδης Γεωργαμλής, Βαμβακούλας, και άλλα αστέρια του ποδοσφαίρου το φτιάξαμε και σιγά- σιγά προχωρήσαμε δυνατά και φτιάξαμε την Εθνική ομάδα του Μπιτς σόκερ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 9 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πέρυσι μας πήρε τη θέση η Ρουμανία με την οποία παίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ στην όμορφη Ερμιόνη.

Ο Δήμαρχος Ερμιόνης βλέποντας ότι κυριαρχούμε ως άθλημα μου έκανε την πρόταση κατέβηκα στην Ερμιόνη και αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε ένα από τα 7 τουρνουά του ελληνικού πρωταθλήματος Μπιτς σόκερ εδώ στην πόλη σας παρ’ ότι είχαμε προτάσσεις από 20-30 Δήμους της Ελλάδας.

Το πετύχαμε απόλυτα και ευχαριστώ τόσο τον δήμαρχο κ. Λεμπέση όσο και τον πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου κ. Ι. Κρητσωτάκη ο οποίος είναι η ψυχή της διοργάνωσης. Θέλω να πω επίσης πως είμαι εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή των τοπικών ομάδων που ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και εσάς με την προβολή που θα μας δώσετε αυτές τις μέρες και με την ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ που θα έχουμε την Κυριακή δύο ώρες, να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι το Μπιτς σόκερ είναι ένα άθλημα που προσφέρει θέαμα. Και εμείς βέβαια θα επιδιώξουμε να δώσουμε ένα ωραία θέαμα μαζί με τους Ρουμάνους και στη συνέχεια που θα πάμε στο παγκόσμιο κύπελλο από τις 9 – 18 Ιουλίου που θα γίνει στην πόλη Μπιμπιόνε της Ιταλίας εκεί θα είμαστε μια από τις πέντε χώρες που θα πάρουν το εισιτήριο για του Μουντιάλ του 2011 στο Μπιτς σόκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: