Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...

Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...
11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2019 - Χάκερ/ες έσπασαν τους κωδικούς και κατέστρεψαν όλο το αρχείο του blog...Η ιστορία της Ερμιονίδας και η δική μας με 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που μας γέννησε με ένα κλικ "στα εξ ων συνετέθη"Συνεχίζουμε να κτίζουμε ξανά με φθαρμένα εργαλεία... τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διεφθαρμένοι εμπνευστές του σχεδίου και οι εκτελεστές τους... Οι χάκερς είναι διεστραμμένοι άνθρωποι, κομπλεξικοί,αλλά οι γνωστοί εντολείς τους παλιάνθρωποι και ανήθικοι, μέχρι το μεδούλι τους! Δεν μπορεί, κάπου- κάποτε θα σμίξουμε... ΣΤΑΜ. ΔΑΜ

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

«Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος» προπομπός και σε θέματα ιστορίας και πολιτισμού!


Τα Χθόνια και ο Δεκαπενταύγουστος

Η φετινή πρωτοχρονιάτική κάρτα του «Ερμιονικού Συνδέσμου» παρουσίαζε μεταξύ άλλων και την αρχαία ερμιονίτικη γιορτή των Χθονίων – προς τιμή της Θεάς Δήμητρας- που είχε αποδώσει με  το χρωστήρα της μαζί άλλες τρεις θεματικές εορταστικές ενότητες, η Ερμιονίτισσα ζωγράφος Ανθούλα Λαζαρίδου – Δουρούκου.


Στη γιορτή αυτή αναφέρθηκαν και οι δύο ομιλήτριες στην πρόσφατη εκδήλωση του ΙΛΜΕ, όπως και ο πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης ο καθηγητής Δημήτριος Παντερμαλής, που τιμήθηκε φέτος το καλοκαίρι στην πόλη μας με το Βραβείο Πολιτισμού «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Εμείς σημειώνουμε αυτό που μας είπε και έχει γράψει ο συμπολίτη μας πρόεδρος του Ε.Σ. Γιάννης Μιχ. Σπετσιώτης, πως ορισμένοι από τους ειδικούς πιστεύουν, ότι η καλοκαιρινή γιορτή των Χθονίων σχετίζεται με τη χριστιανική γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου (Δεκαπενταύγουστος)

Λόγος γίνεται ακόμα από τους ειδικούς, πως και άλλες χριστιανικές γιορτές σχετίζονται με λατρευτικές γιορτές των αρχαίων χρόνων…
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: