Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Τα ονόματά τους σε μαρμάρινες πλάκες κ.α. στο πλαίσιο της υστεροφημίας τους....

Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο.... 


...Να γιατί δώσανε εντολή στον Χάκερ να διαγράψει το αρχείο του blog! για να χαθούν τα ίχνη τους που δεν τους τιμούν ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 21 Δεκεμβρίου 2010
Στο τελευταίο Δ.Σ. σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος κ. Λεμπέσης έθεσε έκτακτο θέμα που αφορούσε τη δημιουργία μαρμάρινης πλάκας, που θα αναρτηθεί στο Δημαρχείο Ερμιόνης και θα είναι εγγεγραμμένα όλα τα ονόματα των αιρετών που θήτευσαν στο Δήμο Ερμιόνης από το 1995 -2010.

Από το Δ.Σ. απουσίαζαν για ευνόητους λόγους οι δύο επικεφαλής της αντιπολίτευσης οι κ.κ. Ιωσήφ Γανώσης και Ανδρέας Κρητικός, καθώς και ο δ.σ. Ανάργυρος Γκολεμάς τον οποίο  έχουμε ένα χρόνο να τον δούμε στο Δ.Σ. Ωστόσο το Δ.Σ. αποδέχθηκε την πρόταση του δημάρχου.

Θέλουμε να πούμε όμως, πως διακρίνουμε ότι ο κ. Λεμπέσης διακατέχεται από μια έντονη εμμονή για πράξεις που αποσκοπούν στην υστεροφημία του. Έτσι, είναι γνωστό με ποιους όρους συγκατάθεσε... να πληρώσει ο Δήμος την προτομή του Θ. Κολοκοτρώνη που έχει στηθεί στον αύλιο χώρο του Ι.Λ.Μ.Ε. (έχουμε αναφερθεί) και ήταν η συμφωνία με το δ.σ. του Μουσείου να γραφτούν το όνομά του και των μελών του Δ.Σ. στη μαρμάρινη βάση της ορειχάλκινης προτομής. 

Μαρμάρινη πλάκα με το ίδιο θέμα είναι ακόμα αναρτημένη στον μύλο του Μπίστι (έχουμε αναφερθεί για την κατάντια του) μαρμάρινες πλάκες χύμα πεταμένες στο Δημαρχείο (βλέπε Φώτο)  και αλλού. Επίσης τα ονόματα των αιρετών σε όλα τα βιβλία διαφόρων συγγραφέων που έχει εκδώσει ο Δήμος με χρήματα των δημοτών και ουκ έστι τέλος.
Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα (χωρίς να είμαστε ειδικοί για να ξέρουμε τα αισθήματα που δημιουργεί αυτή η έντονη επιθυμία του απερχόμενου δημάρχου), πως ο κ. Λεμπέσης πρέπει να είναι έρμαιο της υστεροφημίας του!!! Προφανώς δεν γνωρίζει, πως η ιστορία για πρόσωπα και πράγματα γράφεται με διαφορετικό τρόπο. Και τις περισσότερες φορές αυτό μένει και μεταφέρεται στις επόμενες γενεές…
 
ΥΣ.  Το πατάκι με το όνομά του (Φώτο 2) αναρτημένο στον τοίχο του γραφείου του στο Δημαρχείο πως σας φαίνεται;;;  Το εκλαμβάνει ως έργο εικαστικής τέχνης;;;...!!
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: