Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου -[...] Δεν είναι δυνατόν άλλοι ανακριτές και δικαστές να παραιτούνται, μια ανακρίτρια να μεταναστεύει, εννιά μάρτυρες της υπόθεσης να είναι νεκροί και εγώ να κάνω την χαζοχαρούμενη γκόμενα που σταματάει να είναι δικαστής! ....

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αρνείται να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αν δεν εκδικαστεί η υπόθεση του Noor 1

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου πως δεν θα αποδεχτεί την πρόταση να είναι υποψήφια για την προεδρία της Δημοκρατίας, αν δεν εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση του Noor 1

Η κυρία Σακελλαροπούλου ξεκαθάρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν μπορεί να υπάρχει η υπόθεση του Noor 1 και αυτή να κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.
“Δεν είναι δυνατόν άλλοι ανακριτές και δικαστές να παραιτούνται, μια ανακρίτρια να μεταναστεύει, εννιά μάρτυρες της υπόθεσης να είναι νεκροί και εγώ να κάνω την χαζοχαρούμενη γκόμενα που σταματάει να είναι δικαστής και γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σακελλαροπούλου.

Επίσης, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως έχει θέμα με τη συνείδησή της γιατί, αν ορκιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ορκιστεί να φυλάσσει το Σύνταγμα και τους νόμους, ενώ η ίδια -ως δικαστής- ξέρει πολύ καλά πως το Σύνταγμα και οι νόμοι έχουν καταπατηθεί και έχουν γίνει πατσαβούρια, ενώ θεωρεί πως είναι έγκλημα να έχει χρεοκοπήσει η χώρα και να μην έχει οδηγηθεί κανένας πολιτικός στην Δικαιοσύνη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να καθησυχάσει την κυρία Σακελλαροπούλου, λέγοντάς της πως ναι μεν θα ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους αλλά αυτό θα το κάνει εις το όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν είναι καμιά χαζή να πιστεύει πως υπάρχει Θεός και Άγιο Πνεύμα να έρθουν να της ζητήσουν το λόγο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Σακελλαροπούλου που δεν τρώει τη φόλα της “δόξας” να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ένα προτεκτοράτο και τιμάει τον όρκο που έχει δώσει ως δικαστής.


(Θα προσέξατε πως οι υπάλληλοι του Μαρινάκη που δουλεύουν στα άθλια ΜΜΕ 

του ξεσκίστηκαν να υμνούν την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. 

Εγώ, πάντως, το πρόσεξα.)

(Όταν θα συμβεί η στραβή -γιατί την βλέπω να έρχεται-, 
θα της το θυμίσω της κυρίας Σακελλαροπούλου αυτό το κείμενο. 
Υπομονή.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: