Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...

Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...
11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2019 - Χάκερ/ες έσπασαν τους κωδικούς και κατέστρεψαν όλο το αρχείο του blog...Η ιστορία της Ερμιονίδας και η δική μας με 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που μας γέννησε με ένα κλικ "στα εξ ων συνετέθη"Συνεχίζουμε να κτίζουμε ξανά με φθαρμένα εργαλεία... τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διεφθαρμένοι εμπνευστές του σχεδίου και οι εκτελεστές τους... Οι χάκερς είναι διεστραμμένοι άνθρωποι, κομπλεξικοί,αλλά οι γνωστοί εντολείς τους παλιάνθρωποι και ανήθικοι, μέχρι το μεδούλι τους! Δεν μπορεί, κάπου- κάποτε θα σμίξουμε... ΣΤΑΜ. ΔΑΜ

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Γιάννης Μιχ. Σπετσιώτης - Το τέλος που έγινε …αρχή!

Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - - Μάρτιος 2013
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το νέο του βιβλίο 
«Η ΨΑΛΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ»

...ένα «φινάλε» τολμηρό, πολυδιάστατο και ζωντανό...

Συμπληρώθηκαν, ήδη, 9 (16) χρόνια από την αποχώρησή μου από τη θέση του Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγίας Άννας Κορίνθου, μετά από 35 χρόνια ψαλτικής και διδασκαλίας της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής (B.E.M.).
Τα χρόνια αυτά που κύλησαν μακριά από το αναλόγιο, έχω τη γνώμη, πως ήταν το ίδιο γόνιμα και παραγωγικά, αφού άλλες προκλήσεις μού έδωσαν την ευκαιρία, να αναλάβω δράσεις σχετικές με τη Β.Ε.Μ.
Έτσι εξέδωσα βιβλία και C.D. που διευκολύνουν την εκμάθηση της Βυζαντινής Μουσικής, έδωσα διαλέξεις, πραγματοποίησα συναυλίες με τους μαθητές μου, χάρηκα το ψάλσιμό τους, αρθρογράφησα, συνεργάστηκα με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, παρουσίασα καινούργιες δουλειές μου. 
Σήμερα, με την έκδοση του βιβλίου μου «Η ΨΑΛΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ», όπου καταγράφεται η ιστορία και η παράδοση τριών αιώνων ψαλτικής τέχνης στην πατρίδα μου, μοιάζει να κλείνει κι αυτός ο κύκλος, μ’ ένα «φινάλε» τολμηρό, πολυδιάστατο και ζωντανό...
Επιστρέφω, λοιπόν, στον τόπο που γεννήθηκα για τη «μέθεξη» με την πολυπόθητη, βαθιά συγκινησιακή ατμόσφαιρα, όπου τα τελούμενα και τα ψαλλόμενα συνήγειραν και ξάνοιγαν την ψυχή μου στο φως και τον ουρανό!
Γιάννης Μ. Σπετσιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: