Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Θύμισες από τον πάλαι ποτέ Δήμο Ερμιόνης και τον απόλυτο «άρχοντά μας»…


… Τι να πρωτοθυμηθούμε... αλλά έτσι για να ευθυμήσουμε και 
να μας φύγουν οι νταλκάδες του σήμερα….
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο – 11 Ιουλίου 2011

.

Το σχόλιο αυτό γράφεται μετά από παρότρυνση ΄
αγανακτισμένων συμπολιτών μας...


Απευθυνόμαστε στον πρώην «άρχοντα» στον αυτοαποκαλούμενο εκτός των άλλων δικών  του αγαπητών χαρακτηρισμών  «απόλυτο αρσενικό…» ο οποίος στην προσπάθεια του να απαντήσει στη δήλωση του Δήμαρχου Ερμιονίδας Δ. Καμιζή - ότι τα απορριμματοφόρα αυτοκίνητα του Δήμου Ερμιόνης κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και τι απέγιναν, χωρίς να έχει συνταχθεί από την πρώην δημοτική αρχή  «πρωτόκολλο καταστροφής» ως όφειλε με το νόμο, απαντάει ο τέως  στον δήμαρχο κ. Καμιζή, στο διαδύκτιο και όχι στους χώρους που γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση,  πως τα αυτοκίνητα βρίσκονται εκεί,  και πήγαινε να τα βρεις. Τον «συμβουλεύει»... επίσης, μετά από τόσα χρόνια τώρα που λεηλατήθηκαν και καταστράφηκαν, αυτός να συντάξει το «πρωτόκολλο καταστροφής»
 Γιατί ο  
«νοικοκύρης»  τέως όλα αυτά τα χρόνια, είχε άλλο σοβαρό έργο να κάνει, αυτό της καταστροφής και της διάλυσης των πάντων στο δήμο μας.
Τι άλλο να πούμε με αυτόν τον κύριο και τη λογική του παράλογου που χρησιμοποιεί. Βρήκε εποχή που οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν έχουν χρόνο (από τις πολλές αδιεκπεραίωτες υποθέσεις) να τον καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορημένου και ύστερα η συνέχεια… και
«πουλάει τρέλα» που κανείς δεν αγοράζει!!

Εδώ και δέκα (10) χρόνια περίπου έβαλε τα απορριμματοφόρα αυτοκίνητα σε ακινησία και με τα σκουπίδια μέσα στις βαρέλες!!, (έχουμε δημοσιεύσει στον Τύπο σχετικό ρεπορτάζ και με φωτογραφικό υλικό) διαλύοντας και τη Δημοτική Υπηρεσία Καθαριότητας, αφού βρήκε έναν ανεύθυνο τρόπο και με περισσότερα χρήματα να την αντικαταστήσει με ιδιώτες εργολάβους. 

Κλείνοντας το σημείωμά μας αυτό θα πούμε: μόνο ένας τέτοιος λαός  μπορεί να ανέχεται ακόμα μια τέτοια «προσωπικότητα…»
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: