Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Η Βιβή Σκούρτη με θάρρος και παρρησία για το εξώδικο του Δημάρχου Ερμιονίδας και τις προθέσεις του, εάν «δε συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις του»!...

...Οι άλλοι, οι πολλοί, αυτό που ξέρουν.  -> «Μπανιστήρι»!...


Γράφει η Βιβή Σκούρτη

 
Με έκπληξη διάβασα στο ιστολόγιό σου Μάκη την επίδοση εξώδικου από μέρους του Δημάρχου μας, που κατά τη γνώμη μου οδηγεί σε αντιδημοκρατικούς και επικίνδυνους ατραπούς.

Δείχνει μια αντίληψη της Τ.Α. ξένη, προς όποια άποψη ακόμα και κακόβουλης κριτικής.

Δεν μπορείς να θεωρείς ότι μία φωτογραφία που έχει τραβηχτεί νύχτα και μάλιστα από έναν ερασιτέχνη είναι ικανή, αλλά και έχει την πρόθεση να δυσφημήσει την Ερμιόνη και το έργο της Δημοτικής Αρχής!

Από το δημοσίευμα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, όταν μάλιστα ο διαχειριστής του ιστότοπου και το πλήθος των πολιτών είδε με ικανοποίηση το έργο.

            Σε ότι αφορά «τα λυμένα και δεμένα χέρια», άλλοι έχουν την πατρότητα του δημοσιεύματος και των εκφράσεων και προς αυτή την κατεύθυνση θα έπρεπε να ζητηθεί η ευθύνη. Εκείνων που σεις επιλέγετε να παραχωρείτε συνεντεύξεις κατ’ εξαίρεση όλων των υπολοίπων και να απολαμβάνετε τους επαίνους των.

            Ο αυτοδιοικητικός και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος δεν χρησιμοποιεί «ως εργαλεία πειθούς» τα εξώδικα και τις μηνύσεις σε βάρος των δημοτών με εύκολο και ανέξοδο στην περίπτωσή μας, αλλά παραθέτει επιχειρήματα τα οποία αναλύει με εξαντλητικό αν χρειαστεί τρόπο.

Ο τρόπος ενός Δημάρχου επίσης είναι ισότιμος προς όλους τους δημότες, χωρίς να ποινικοποιεί τις απόψεις τους, έστω και αν αυτές τον αδικούν.

Ελπίζω να μην μάς έμεινε κατάλοιπο άλλων πρόσφατων εποχών που πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ο αυτοδιοικητικός επίσης μιλά λίγο, πράττει πολύ και δεν επαίρεται για το αυτονόητο.

Βεβαίως πάντα τα συμπεράσματα είναι των πολιτών, οι οποίοι και λαμβάνουν την τελική απόφαση για τις τύχες τους και τις τύχες των αυτοδιοικητικών επίσης.

            Θεωρώ λοιπόν, ως ένας άνθρωπος που έχω υπηρετήσει την Τ.Α. αλλά και έχω μάθει να εκφράζω την άποψή μου δημόσια, ότι η αποστολή εξωδίκου προς οποιοδήποτε δημότη είναι ενέργεια έξω από τα πλαίσια της ορθής δημοκρατικής λειτουργείας μιας Δημοτικής Αρχής.        

Δεν υπάρχουν σχόλια: