Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόεδρε της ΔΕΥΑΕΡ Γιώργο Τσεγκή – στην Ερμιόνη παραπονούνται και φωνάζουν οι γειτόνοι…

 


Δεν περιμένουμε από την χρεωκοπημένη - «αμαρτωλή» - Επιχείρηση Ύδρευσης& Αποχέτευσης Δήμου Ερμιονίδας, ούτε από τον κ. δήμαρχο να κάνουν έργα πνοής για την πόλη μας, - όπως αλλαγή του διάτρητου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις στο Δ.Σ. πρώην Δήμου Ερμιόνης, του υπεύθυνου και αρμόδιου αντιδημάρχου (αείμνηστος). Αυτό και στο όνειρό μας να το δούμε θα τρομάξουμε… Διότι «ο καυγάς είναι  το πάπλωμα»  για εσάς  αιρετοί του Δήμου και λοιποί παρατρεχάμενοι... Δηλαδή, πότε θα έρθει η ώρα να πάτε στο δημοτικό ταμείο να εισπράξετε το μισθό σας ή τα έξοδα αποζημίωσης ή έξοδα παράστασης, - όπως πιο σικ τα αποκαλείτε! … 

Όμως, μια σωλήνα πλαστική (μαύρο χρώμα) περίπου 30- 40 μέτρα  της ύδρευσης που έχει τοποθετήσει εξωτερικά η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ εδώ στη γειτονιά μας στο "Μπίστι" (προφανώς γιατί είχε τρυπήσει αυτή του εσωτερικού δικτύου!), εκεί παραμένει για 4- 5 χρόνια περίπου, για να μας θυμίζει την κατάντια της δημοτικής επιχείρησης και κατ’ επέκταση του Δήμου μας.

Πρόεδρε της ΔΕΥΑΕΡ η παγωμένη (φυσική)  λεμονάδα  που ζήτησες από τη γειτόνισσα, είναι έτοιμη και σε περιμένει μαζί με το συνεργείο της ΔΕΥΑΕΡ  - όπως της υποσχέθηκες από καιρό!...  -  για να πάτε να βάλλεται εσωτερικά την όποια σωλήνα ύδρευσης νομίζεται εσείς, για να μην τρέχει καυτό νερό στις βρύσες της, αφού και το χρώμα της σωλήνας και η εξωτερική της θέση βοηθάει σ’ αυτό με την θερμοκρασία του ήλιου και του ασφαλτοστρωμένου δαπέδου, και κυρίως, να μην παρουσιάζεται αυτή η άθλια εικόνα! που δεν τιμάει την πόλη μας και τους κατοίκους της.

Γιατί εσείς οι αιρετοί του Δήμου μας, αυτό θεωρείται μόνο έργο, άσφαλτο και μπετόν πάνω στο παλιό και από κάτω όλο το δίκτυο – ύδρευσης και αποχέτευσης να είναι διάτρητο και να αναμειγνύεται το  νερό της ύδρευσης με τα απόβλητα της αποχέτευσης και να τρέχει υπογείως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ΥΓΕΙΑ μας! 

Η  λέξη ΑΙΔΩΣ δεν επαρκεί και σ’ αυτή την περίπτωση, από τη στιγμή που λείπει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ!  - μια άλλη μαγική λέξη που λείπει από τη ζωή μας, μάστιγα για την κοινωνία μας…

Αντί για καλημέρα

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: