Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Θύμισες του Δημήτρη Καμιζή ως πρώτη φορά Δήμαρχος Κρανιδίου στις Δημοτικές Εκλογές του 1998



 

Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια στις 18 Οκτωβρίου 1998...

Στις Δημοτικές Εκλογές του 1998 κατά την επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και κατά την πρώτη εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης "Καποδίστρια", η παράταξή μας "Προοδευτική Δημοτική Κίνηση Ερμιονίδας", πλειοψήφησε στον Δήμο Κρανιδίου με ποσοστό 55,60 % δίνοντας μας την δυνατότητα να φανούμε χρήσιμοι στον τόπο μας, τότε και στην συνέχεια για τρεις τετραετίες.

Δεν είναι η στιγμή να επαναλάβω και να υπενθυμίσω τα μεγάλα έργα που θεμελιώθηκαν τότε και τις μεγάλες τομές στην Κοινωνία και τον πολιτισμό, που υπήρξαν η ενσάρκωση και η υλοποίηση του οράματός μας. Θέλω απλά να εκφράσω την συγκίνησή μου, αναλογιζόμενος αυτή, την μετά πολλών εμποδίων δημιουργική πορεία, καθώς και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στάθηκαν πάντα δίπλα μου και πίστεψαν στο όραμα μας. -  Τους δημότες μας, τις εθελόντριες και τους εθελοντές και φίλους, τους συνεργάτες μου, και ΄τέλος την οικογένειά μου που με στήριξε και με ανέχθηκε στην απουσία μου και άλλα αρκετά..

Τέλος, η σκέψη μου, όχι μόνον τούτη την "επετειακή" στιγμή αλλά πάντοτε, ταξιδεύει σε όσους από τους ανθρώπους που προανέφερα, έφυγαν από αυτή την ζωή στο διάβα του χρόνου , τους οποίους διατηρώ στην μνήμη μου με ευγνωμοσύνη και τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: