Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Αυτή είναι η απόφαση (έγγραφα) του Περιφερειάρχη Π. Νίκα που μετέτρεψε το πράσινο σημείο του πρώην Περιφερειάρχη Π. Τατούλη σε σταθμό μεταφόρτωσης, για να μεταφέρονται τα σκουπίδια και σε αυτή την απόφαση του νυν Περιφερειάρχη, οφείλεται η καθαρή Ερμιονίδα...


Συμπληρωματικά στοιχεία με αποδέκτη τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Τσαμαδό και  κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη κάτι που μας απέκρυψε λεπτομέρειες κατά  την απειλητική προς Εμένα αναφορά του στο βρομοσκόπιο blog για μηνύσεις, αγωγές και δικαστήρια, εκτός των άλλων…. 

Σημείωση: Την αρμοδιότητα και επί των τεχνικών έργων του αντιδημάρχου Γιάννη Τσαμαδού δεν την αναφέρουμε πλέον και την αφαιρέσαμε από τη χθεσινή αναφορά μας, διότι μας ενημέρωσαν έγκυρες πηγές, πως του την αφαίρεσε ο κ. δήμαρχος (αυτοί ξέρουν το γιατί…) και την έδωσε στην «εισαγόμενη» από την παράταξη της αντιπολίτευσης  δ.σ Τάσου Λάμπρου Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Αγγελική Λούμη – Γιανηκοπούλου.

Μαθαίνουμε ακόμα από τις ίδιες πηγές, πως ο κ. δήμαρχος δίνει ή έχει δώσει και άλλες αρμοδιότητες στην  κα Λούμη, που τις αφαιρεί από άλλους αντιδημάρχους…(Εκτός πιά,  αν τις ασκούν παράλληλα...- Ας μας διευκρινίσει κάποιος)  

Άραγε τις πταίει και τι ευσταθεί...

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τα συμπεράσματα δικά σας…

Αν δεν είναι αλήθεια, σε αναμονή κ. δήμαρχε  για το τι ισχύει. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν το κάθε τι που συμβαίνει στο Δήμο μας και όχι επιλεκτικά και στα φιλικά σας blog  …

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Τα έγγραφα με την απόφαση του Περιφερειάρχη






Δεν υπάρχουν σχόλια: