Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Έτσι γίνομαι και εγώ ευεργέτης και άλλα πολλά ...

 Χωρίς αναισθητικό...

-----------------------------------------------------------------------------------



 

Ο χρήστης 

Νικος Ζαββος

 - αισθάνεται θυμωμένος.

4 ώρ.  · 

Kαλοπληρωμενοι κοντυλοφοροι ..Εμεση διαφήμιση.. Αφού όπως μας λέει ο γκαιμπελισκος του σάιτ μεγάλη επιτυχία είχε η χώρα που ο Βαρδινογιάννης δημιούργησε τράπεζα και κλαίει η μάνα μου στο μνήμα (ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ).

Kάποιος πρέπει να τού θυμίσει ότι πριν από 30 χρόνια ίδρυσε την Χίος τράπεζα την οποία ξεπούλησε στο ΣΑΛΑ (Δικό τους παιδί)..Στη συνέχεια με ομολογιακό  δάνειο  από τις συστημικές τράπεζες εξαγόρασε το ποσοστό τής ARAMKO στα διυλιστήρια Κορίνθου ώστε να έχει ξανά την πλειοψηφία.. Και για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι πως ότι κάνει ένας ιδιώτης το κάνει καλά, ενώ το κράτος δεν κάνει τίποτα αντίστοιχα...

Στο τέλος, το κράτος παρεμβαίνει και με κρατικό χρήμα διασώζονται τα ερείπια που αφήνουν πίσω τους οι μεγαλοεπιχειρηματίες όλου του κόσμου...

Λαζαρος Μωυσιδης

Μα για αυτο ακριβως τον λογο που περιγραφεις. ποτε κανενα κρατος που θελει να λεγεται σοβαρο δεν πρεπει να ανακατευεται στις δουλειες ενος ιδιωτη.Ενα προηγμενο κρατος αυτο ακριβως θα επρεπε να κανει.Δηλαδη να ειναι ο διαιτητης και αυτος που θα οριζει το καθε κανονιστικο πλαισιο που καποιος που θα θελησει να κανει μια επιχειρηση θα πρεπει να εφαρμοσει αν θελει να ειναι νομιμος.Απο κει και περα ο επιχειρηματιας θα παρει το ρισκο του και αν κανει σωστη διαχειρηση θα αποκομισει τα οφελη του αλλα αν δεν κανει σωστη διαχειρηση απλα να κλεισει την επιχειρηση του που δυστυχως θα σημαινει και απολυση εργαζομενων αλλα κυριως ο ιδιος ο επιχειρηματιας να παει φυλακη και να πτωχευσει.Βεβαια εδω στο σοβιετ που ζουμε εδω και πολλα χρονια οι κολλητοι καθε κυβερνησης εκαναν επαγγελμα την λογικη του ''σου σωζω'' την επιχειρηση δινοντας σου δανεια που ποτε δεν θα επιστρεψεις ΠΟΤΕ και στελνω τον λογαριασμο σε ολους του φορολογουμενους . Δηλαδη ΤΟ ΙΔΙΟ το ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ συμμετεχει σε μια κομπινα ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ με τον λογαριασμο να τον πληρωνουν αλλοι.

ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ?'' Θα σου πουν ΜΕ ΥΦΟΣ ''Μα καλα ρε ασπλαχνε, ρατσιστη και μισανθρωπε τι ηθελες να κανουμε? Να κλεισει την επιχειρηση του και να μεινουν τοσοι εργαζομενοι στον δρομο? 

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ'' ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΩΣ? ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: