Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Ο ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΑΜΠΑΓΙΑΝΝΑ ΦΟΥΡΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Για όλη την αναφορά -κλικ ->https://kamizis.blogspot.com/2021/05/
Προ ημερών έλαβα από την φίλη πλέον, Αρχαιολόγο Δέσποινα Κουτσούμπα ένα ηλεκτρονικό αρχείο με τα πρακτικά Επιστημονικής Συνάντησης Αρχαιολόγων που έγινε τον Νοέμβριο του 2017 στην Καλαμάτα, στα οποία πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνεται η επιστημονική αναφορά της κ Κουτσούμπα στα ευρήματα που είχαν αποκαλυφθεί μέχρι τότε, από την διεπιστημονική έρευνα που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην παραλία του Λαμπαγιαννά κάθε καλοκαίρι.
Θεώρησα χρήσιμο να δημοσιεύσω τα όσα  περιέχει αυτή η αναφορά στα σπουδαία του τόπου μας, αφαιρώντας (χωρίς την άδεια της συγγραφέως), όσα ενδιαφέρουν μόνον τους επιστήμονες ερευνητές, ώστε να μην είναι κουραστικά για τον αναγνώστη. 
Η κ. Δέσποινα Κουτσούμπα, αρχαιολόγος και σπουδαία ερευνήτρια, απόφοιτος του ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ , εργάζεται στη Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων στο Υπουργείο Πολιτισμού και με αυτή της την ιδιότητα επισκέπτεται μαζί με άλλους επιστήμονες Έλληνες και ξένους, την περιοχή μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι.
Τόσο στην ίδια όσο και σε όλους αυτούς τους επιστήμονες που έχουν συμβάλλει και εξακολουθούν να συμβάλλουν στην ανάδειξη των αρχαιοτήτων του τόπου μας πρέπει να είμαστε όλοι ευγνώμονες.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σταμάτης Δαμαλίτης
Η αρχαιολόγος - δύτρια - εναλίων αρχαιοτήτων Δέσποινα Κουτσούμπα 
φιλοξενούμενη στην Ερμιονίδα στο σπίτι του Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή 
για την αρχαιολογική έρευνα στην περιοχή.
Και εδώ προδόθηκες ρομαντικέ δήμαρχε "και μυαλό δεν έβαλλες ούτε αισθήματα άλλαξες""....

Δεν υπάρχουν σχόλια: