Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμαρχος Κρανιδίου (1998-2006) και Ερμιονίδας (2011-31/8/2014) Δημήτρης Καμιζής θυμάται και αναπολεί το μεγάλο δημοτικό του έργο!....

 


"Η Καλή μέρα φαίνεται από το πρωϊ"
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντα του Δημάρχου το 1999 και μέσα στον ίδιο χρόνο, παράλληλα με την αντιμετώπιση των μικρών καθημερινών προβλημάτων του Δήμου ασχολήθηκα με τον σχεδιασμό και την εκτέλεση μεγάλων και χρήσιμων έργων που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο όπως η ανόρυξη δημοτικής γεώτρησης στο κτήμα Παριώτη ,στο Δημοτικό Διαμέρισμα Διδύμων στα Βόρεια όρια του του Δήμου μας, και η κατασκευή επίσης του αγωγού μεταφοράς του νερού μερικών χιλιομέτρων, που λειτουργούν 22 χρόνια μετά ως και σήμερα.
Αυτός πίστευα πάντοτε ότι είναι ο ρόλος και η αποστολή του Δημάρχου , να εφοδιάζει τον τόπου του παράλληλα με τα μικρά και καθημερινά, με μεγάλα έργα πνοής και διάρκειας χρήσιμα στους δημότες για τους οποίους άλλωστε κατασκευάζονται. Και δεν ήταν το μόνο άλλωστε.
Εσείς, Φρίντα Καλλία, Θανασης Παριωτης και 10 ακόμη
2 σχόλια
Τέλειο!
Τέλειο!

  • Σταμάτης Δαμαλίτης
    Κύριε Καμιζή γράψτε για τη διένεξη που είχατε με τον Δήμαρχο Επιδαύρου για την γεώτρηση που ανοίξατε στα όρια του Δήμου μας στη ρεματιά δίπλα στο μαρμαράδικο του Σοφικήτη, επειδή ο γείτονας δήμαρχος ισχυριζόταν ότι κάνατε γεώτρηση στο χώρο του Δήμου του .Θυμάστε τότε που με ξεναγήσατε στο χώρο και έκανα το ρεπορτάζ. Γιατί όποια πέτρα κι' αν γυρίσεις στο Δήμο Ερμιονίδας και έξω από αυτόν από κάτω θα με βρείτε, - όπως λέει ο λαός, Και από την άλλη, κάποια χαμένα κορμιά προσπαθούν να αμαυρώσουν των 22 χρόνων εθελοντικό δημοσιογραφικό μου έργο... ρε ουστ ρετάλια ...

  •                                            - STAM.DAM.D. ->Τοπικός δημοσιογράφος 


  • Πάνος Αποστόλου
    Όπως επίσης και η γεώτρηση Θεοδωρόπουλου στο Λούφι από την άλλη μεριά του δρόμου καθώς και οι ενέργειες για την ενοικίαση της γεώτρησης του Θηβαίου και το δίκτυο έως την δεύτερη κίνηση έγιναν τότε δήμαρχε και από τότε λειτουργούν άψογα και έλυσαν το πρόβλημα ύδρευσης της Κοινότητας Διδύμων   μαζί με τις άλλες τέσσερις που έγιναν επί κοινότητας Διδύμων(τρεις επί Βασίλη Οικονομόπουλου, μία επί Αντώνη Μαλτεζου και η υδρομάστευση επί Αναργυρου Δαγρε  - Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: