Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Σύμφωνα με το άρθρο 10 -> ΕΣΔΑ -> Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

 


"Στο θέμα άρσης ασυλίας του Πολακη γιατί είπε άθλιο τον Στουρνάρα υπάρχουν δύο θέματα. Το ένα είναι ουσίας.

Όσοι ψήφισαν την άρση ασυλίας του Πολάκη, καταπίνουν αμάσητα πόθεν έσχες πρωθυπουργού, απευθείας αναθέσεις, υπονοούμενα και δημόσιες απειλές πολιτικών εναντίον δημοσιογράφων. Έχουν καταθέσει σε δικαστήρια με εντολή του αρχηγού τους υπέρ παιδεραστών γιατί η ηθική τους είχε διασταλεί για να χωράει τα γούστα του Νίκου Γεωργιάδη και της παρέας του.

Αλλά τους πειράζει ο χαρακτηρισμός του Πολάκη σε κάποιο άλλο δημόσιο πρόσωπο, που μπορεί να απαντήσει. Να θυμίσω μόνο πως ο Αδωνης Γεωργιάδης αποκάλεσε αλήτη τον Αλέξη Τσιπρα μέσα στη Βουλή.

Ο ίδιος ο εύθικτος Γιάννης Στουρνάρας, δεν είχε θέμα όταν αποκαλύπτονταν τα συμβόλαιά του με τη Novartis και οι πισίνες που στοίχισαν σύμφωνα με τη δήλωση πόθεν έσχες που έκανε μόλις 5.500 ευρώ. Ήταν μάλιστα τόσο politically correct που έφτασε σε σημείο να χρησιμοποιεί την Τράπεζα της Ελλάδας για να βγάζει ανακοινώσεις εναντίον δημοσιογράφων που αποκάλυπταν όσα έκαναν οι οικογενειακές του επιχειρήσεις με το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ. Φυσικά δεν είχε ευθιξία και για τις πολιτικές του αθλιότητες ως Υπουργός Οικονομικών και Κεντρικός Τραπεζίτης.

Το δεύτερο θέμα είναι νομικό. Ο χαρακτηρισμός του Πολάκη αφορά σε ένα άλλο δημόσιο πρόσωπο. Είναι μια κρίση του για την πολιτική ενός προσώπου που εκτίθεται δημόσια και φυσικά σχετίζεται με μια πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 της ΕΣΔΑ η κριτική προς τα δημόσια πρόσωπα, μπορεί να είναι οξεία, υπερβολική, ακόμη και άδικη. Αυτός είναι ο λόγος που όταν περιπτώσεις καταδίκης για χαρακτηρισμούς σε δημόσια πρόσωπα φτάνουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, καταπέφτουν. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ->  Εμένα δημόσια πρόσωπα  εδώ στην Ερμιονίδα με πρώτο τον Δήμαρχο μου κάνουν μηνήσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου για απλές κριτικές, με τη σκέψη να τελειώνουν με τον ενοχλητικό τοπικό δημοσιογράφο, επειδή ήταν ψαράς!... 

- Τι δεν καταλαβαίνετε;; ...)

STAM.DAD.D. 

ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άρα η άρση ασυλίας δεν έχει να κάνει ούτε με την ευαισθησία αυτών που την ψήφισαν, ούτε με του Στουρνάρα που έκανε τη μήνυση. Είναι μια ακόμη προσπάθεια να τελειώνουν με τους ενοχλητικούς.

Κι όταν πάλι δεν θα τα καταφέρουν, υπάρχει και το "ναι αλλά ο Πολακης καπνίζει". Άσε που παλιά δεν είχε εμβολιαστεί κιόλας"

Κώστας Βαξεβανης ->> https://dailypost.gr/parapolitika/o-vaxevanhs-sto-pevro-tou-polakh/


Δεν υπάρχουν σχόλια: