Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Αρχές και άρχοντες του Δήμου Ερμιονιδας, - θα βραβευτούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους(!) πλην ενός, για τον έρωτα και το πάθος του στη δημοσιογραφία…


Από το 2003 τέτοια εποχή, ανελλιπώς, προβάλλω δημοσιογραφικά και με εικόνες   αυτό το θεαματικό γεγονός στη θάλασσά του Ερμιονικού  κόλπου (όπως και σε όλο τον Αργοσαρωνικό), με τη διοργάνωση αγώνων ιστιοπλοΐας με σκάφη αναψυχής και πληρώματα τουρίστες από πολλές χώρες της Ευρώπης και άλλων χωρών!! 

-> Ωστόσο, οι δημοτικοί και κοινοτικοί  μας άρχοντες, ούτε αυτό δεν μπορούν να πράξουν!  -  Να κάνουν μια αναφορά στην εθελοντική μου δημοσιογραφία,  ακόμα και για τον εν λόγω θέμα. 

Δεν επιζητώ, ούτε τα βραβεία τους, ούτε τις τιμητικές πλακέτες, τις χρηματικές ή άλλες αμοιβές τους, τα τραπεζώματα και όλα αυτά, παρά μονό, αυτό της αναγνώρισης του εθελοντικού δημοσιογραφικού μου έργου, που παρά ταύτα, εσωτερικές εντολές φαίνεται, δεν τους το επιτρέπουν...

Ωστόσο, είτε αναγνωρίσουν το έργο μου, είτε όχι, αυτό θα παραμένει και θα τους συντροφεύει, άλλοτε σαν εφιάλτης και άλλοτε σαν πρόοδο του τόπου μας, για πολλά -πολλά χρόνια!!...

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 

ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΌΣ 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παραθέτω  ενδεικτικά μερικά ρεπορτάζ μου...

Για να διαβάσετε το έντυπο ρεπορτάζ -κλικ >>> ΕΔΩ 

και κατόπιν με το συν + να ανοίξει σε όλο το εύρος της οθόνης...

                       
Με τον ίδιο τρόπο για να διαβάσετε και τη δεύτερη σελίδα -κλικ >>> ΕΔΩ

7 Νοεμβρίου 2011

21 χρόνια Ιστιοπλοϊκοί αγώνες στον Αργοσαρωνικό 

από την VERNIKOS YACHTS

.

Μια διοργάνωση για τους ξένους τουρίστες με  σκάφη αναψυχής, κάθε χρόνο, στο τέλος της σαιζόν.

Θεσμός πλέον οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες στον Αργοσαρωνικό που διοργανώνει 21 χρόνια τώρα στους ξένους τουρίστες  με σκάφη αναψυχής  από όλη την Ευρώπη με το τέλος της  σαιζόν, το  ταξιδιωτικό γραφείο θαλάσσιου τουρισμού VERNIKOS YACHTS, που από φέτος είναι μέλος της DREM YACHT CHSRTER.


Όπως κάθε χρόνο και φέτος 42 σκάφη αναψυχής της Κυριακή ξεκίνησαν από το Φάληρο ένα ταξίδι αναγνωριστικό με πρώτη προσέγγιση στο λιμάνι της Νέας Επιδαύρου. Τη Δευτέρα άρχισαν οι αγώνες με απόπλου από την Επίδαυρο και κατάπλου στο λιμάνι των Μεθάνων. Την Τρίτη στο λιμένα του Πόρου και σήμερα κατέπλευσαν στο λιμάνι της Ερμιόνης. Αύριο ο προορισμός τους σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι το Πορτοχέλι, όπου είναι και η τελευταία ημέρα των αγώνων. Εκεί θα βγει η τελική βαθμολογία και θα αναδειχθούν οι νικητές. 



Ωστόσο, σε κάθε σταθμό βγαίνουν οι νικητές της ημέρας, όπου με μια μικρή τελετή που διοργανώνουν οι τοπικές αρχές (τουλάχιστον αυτό γίνεται στην Ερμιόνη) βραβεύονται οι νικητές.

Σήμερα το βράδυ η αποστολή με όλους τους ιστιοπλόους θα δειπνίσουν στο εστιατόριο «ΓΑΝΑΩΣΗΣ» όπου προηγουμένως θα γίνει αυτή η μικρή τελετή βράβευσης των νικητών της σημερινής ημέρας και κατόπιν ως συνήθως ακολουθεί γλέντι και ξεφάντωμα.

Οι φωτογραφίες που σας δίνουμε είναι από την άφιξη των σκαφών σήμερα στο λιμάνι της Ερμιόνης και έχουν με τη σειρά ως εξής:

Φώτο 1) Τα πρώτα σκάφη στο λιμάνι της Ερμιόνης με το πρώτο σκάφος που το πλήρωμα του είναι οι νικητές της ημέρας είναι έτοιμο να μαϊνάρει τα πανιά του και ακολουθεί το δεύτερο.

2) Το πρώτο σκάφος πρυμνοδετεί εσωτερικά της κεντρικής προβλήτας.

3) Ο τσιφ κάπτεν υπεύθυνος του τεχνικού προγράμματος των αγώνων Στέλιος Μίχας.

4)5) Τα πρώτα σκάφη που έχουν πρυμνοδετήσει στις προβλήτες του λιμανιού.

Φώτο – ρεπορτάζ 

STAMATIS DAMALITIS

ΤΟΠΙΚΌΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: