Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Συμπολίτες μας που κάνουν τη διαφορά στην Ερμιονίδα...

 facebook




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

12 Φεβρουαρίου στις 4:40 μ.μ.  · 

Το πατρογονικό μας αγρόκτημα στον Κάμπο Κοιλάδας .

Στα παλαιότερα χρόνια ήταν περιβόλι με διάφορα κηπευτικά και οπορωφόρα δέντρα καθώς και οικόσιτα ζώα.

Τα τελευταία 30 χρόνια το έχουμε μετατρέψει σε ελαιώνα (φιλοξενεί 900 περίπου ελιές κορωνεικης πικοιλιας) , και διάφορα οικόσιτα ζώα ,καθώς και άλογα και γαϊδουράκια .Κάποια από τα άλογα χρησιμοποιούνται για την Θεραπευτική Ιππασία ενώ τα γαϊδουράκια που είναι όλα της αρχαίας Ελληνικής Αρκαδικής ράτσας φιλοξενούνται για την διάσωση του είδους.

Στο αγρόκτημα μας εδώ και 7 χρόνια είναι εγκατεστημένο το γνωστό πλέον Κέντρο Θεραπευτικής Αθλητικής Ιππασίας και Φυσικής Αναζωογόνησης Αργολίδας ,ΚΕ.Θ.Ι.Α ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ το οποίο λειτουργεί ως νομικό πρόσωπο Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας(ΑΜΚΕ) και το οποίο τα τελευταία 2 χρονια υπολειτουργεί λόγω της πανδημίας .

Δεν λαμβάνουμε καμία κρατική επιχορήγηση η ενίσχυση και το Κέντρο μας λειτουργεί με ίδιους πόρους ,συνδρομές μελών και τυχόν δωρεές. Ο σκοπός και ο τρόπος λειτουργίας του ΚΕΘΙΑ Ιπποκράτης αναφέρονται στη αντίστοιχη ηλεκτρονική Σελίδα.

Σύντομα ( αρχές Μάρτη) σκοπεύουμε να ανοίξουμε το Αγρόκτημα στους μικρούς μας και μεγάλους φίλους (όσους αγαπούν το φυσικό περιβάλλον και τα ζώα) σύμφωνα με πρόγραμμα που προσεχώς θα ανακοινώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: