Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Το facebook μας υπενθυμίζει τις αναρτήσεις μας σαν σήμερα πριν ένα χρόνο...


 

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τις αναμνήσεις που βλέπετε και μοιράζεστε στο Facebook, από τις πιο πρόσφατες έως τις πιο μακρινές.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1 χρόνο πριν
8 Μαΐου 2021 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Φίλοι
Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - συνέχεια ...
Από το 1999 έως στις μέρες μας που ασχολούμαστε με τη δημοσιογραφία, στα πιο πολλά γεγονότα που συνέβησαν στην Ερμιόνη και στην Ερμιονιδα είμαστε εκεί για το σχετικό ρεπορτάζ...
Έχουμε δημοσιογραφικό έργο και το προβάλλουμε για όσους δεν το γνωρίζουν... >>>>
Πασχαλινή φιλανθρωπία στην Ερμιόνη - Απρίλιος 2010

Μια άλλη έκφραση της τοπικής μας κοινωνίας ...

Ανάσταση ανθρωπιάς αισθάνθηκαν οι αλλοδαποί που φιλοξενούνται στην περιοχή μας!
Όπως μας ενημερώνει ο Σελίμ ο Τυνήσιος ( έτσι τον φωνάζουμε)
με δική του πρωτοβουλία και επιμέλεια οργάνωσε ένα πασχαλινό γεύμα με τα ανάλογα εδέσματα, ποτά μπύρες κ.α. σήμερα Κυριακή του Πάσχα στην είσοδο της Ερμιόνης στην βόρεια παραλία, για όλους τους αλλοδαπούς – κυρίως έγχρωμους-, που παραμένουν στην περιοχή του Δήμου μας, με τις γνωστές συνθήκες…
Ο Σελίμ μας είπε, πως πολύ συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το κάλεσμα και ο καθένας με το δικό του τρόπο συνεισέφεραν σ’ αυτή την φιλάνθρωπη χειρονομία. Άλλοι με τρόφιμα - κρέατα κυρίως- κ.α., ποτά, και άλλοι με χρήματα.
Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης κατά την επίσκεψή μας εκεί μοίραζε το φαγητό και ήταν πολύ υπερήφανος γι’ αυτή την προσφορά του κυρίως προς τους Αφρικανούς οικονομικούς μετανάστες και μέσου εμάς θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν σ’ αυτή την θεάρεστη πράξη.
Ρωτήσαμε τον Σελίμ αν παραβρέθηκε στον χώρο αυτού του πασχαλινού γεύματος (πού είχε και άλλο χαρακτήρα) κάποιος εκπρόσωπος του Δήμου ή της Εκκλησίας ή κάποιας φιλανθρωπικής αδελφότητας. Η απάντηση ήταν, «μέχρι αυτή τη στιγμή, κανένας!!!»
Εμείς σκεφθήκαμε, ίσως να τους επισκέφθηκε ο Χριστός μας αναστημένος και δεν τον αντιλήφθηκαν…
Φώτο - ρεπορτάζ
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
Εσείς, Mixalis Mikaelis Gidopoulos, Ματουλα Σταικου και 2 ακόμη
Κοινοποίηση
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1 χρόνο πριν
8 Μαΐου 2021 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Φίλοι
Δήμος Ερμιονιδας και οι οικονομικές υποχρέωσες των δημοτών ....
Επειδή οι κακοπληρωτές και τα χρέη προς το Δήμο και το Δημόσιο αυξάνουν με καλπάζοντα ρυθμό, πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας, σαν Δήμος, προτού βρεθούμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς προ σοβαρών εκπλήξεων.
Βέβαια στις ιδιωτικές μας συναλλαγές είναι υπόθεση του κάθε πολίτη να λαμβάνει χωριστά μέτρα προστασίας. Διότι ο κόσμος άλλαξε, αλλάξαν οι καιροί...…
Δείτε περισσότερα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μακης Ζαβα, Ηλίας Κωνσταντίνου και 1 ακόμη
Κοινοποίηση
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1 χρόνο πριν
 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Φίλοι
Γιάννης Μιχ,. Σπετσιώτης -> «Ήρθαν πάλι οι αναμνήσεις σαν μια πρόκληση σαν ένα μήνυμα»...

Αφιερωμένο εξαιρετικά στα δικά μας παιδικά χρόνια...>>>>>
Διαβάζοντας το κείμενο του συμμαθητή μου, στο Δημοτικό σχολείο και φίλου μου προέδρου του «Ερμιονικού Συνδέσμου» Γιάννη Σπετσιώτη στο περιοδικό μας «Στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα» με τίτλο «Ο κόσμος των παιχνιδιών (το πίτσι)», εκεί που στάθηκα για πολύ ώρα, ήταν στον υπότιτλο του θέματος που αναφερόταν - « Ήρθαν πάλι οι αναμνήσεις σαν μια πρόκληση σαν ένα μήνυμα».
Και ακόμα, στο τέλος του κειμένου στο μικρό αφιέρωμα, εις ένδειξη αγάπης όπως γράφει σε όλους τους συμμαθητές και συνομήλικούς του.
Αυτά τα δύο σημεία τα διάβαζα και τα ξαναδιάβαζα και αμέτρητες μνήμες κατέκλυσαν τις σκέψεις μου!!!
Ο Γιάννης ανοίγοντας το «σεντούκι του υποσυνειδήτου του» έβγαλε τα πιο πολύτιμα πετράδια των παιδικών μας χρόνων και ευτυχισμένος εκείνος ο άνθρωπος που μπορεί να ανακαλέσει τέτοιες γλυκές θύμησες από τα σώβαθα της ψυχής του και να τις σκορπίσει απλόχερα στη σημερινή ψυχική μιζέρια και το ζόφο της σύγχρονης κοινωνίας μας.
Κατ’ αρχήν θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γι’ αυτή την αγάπη που εκφράζει μέσα από το κείμενό του σε όλους εμάς, γιατί κάτι τέτοιες στιγμές ο άνθρωπος απογυμνώνεται από τα αρνητικά του συναισθήματα και βγάζει όλο τον καλό του εαυτό..
Ωστόσο Γιάννη, με την ευκαιρία που μου έδωσες θέλω να σου πω, κάνοντας τη δική μου αναδρομή στο παρελθόν, αυτό των παιδικών μου χρόνων, ότι με πλημμύρισαν αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα από εκείνα τα δύσκολα χρόνια, που σε άλλες περιπτώσεις με κάνουν και ευτυχισμένο και σε άλλες το αντίθετο.
Όμως σκέπτομαι και αυτό μου γλυκαίνει λίγο το οποιοδήποτε δικαιολογημένο παράπονό μου, όταν διαβάζω στο τέλος του μικρού αφιερώματός σου, την αναφορά σου στους ξενιτεμένους συνομήλικους και συμμαθητές μας Γιάννη (Γκολεμά), Μιχάλη (Μερτύρη), Γιώργο (Κοντοπάνο), Αντώνη (Δράκα). Αυτοί σκέπτομαι με πόσο βαριά καρδιά ξενιτευτήκαν, τι εμπειρίες αποκτήσαν έως ότου τακτοποιηθούν εκεί μακριά από την πατρίδα και τους δικούς τους ανθρώπους και αυτό κατά κάποιο τρόπο με παρηγορεί.
Σ’ αυτούς τους ξενιτεμένους συμμαθητές μας αλλά και σ’ όλους αυτούς που κατοικούν εκτός Ερμιόνης, αφιερώνω κι εγώ αυτό το κείμενο, ευχαριστώντας παράλληλα και σένα Γιάννη, γι’ αυτές τις γλυκές θύμησες που μας χάρισες, μέσα από την πολύ συναισθηματική αναφορά σου.
Για να διαβάσετε το άρθρο - κλικ στο σύνδεσμο ->https://stamdamd.blogspot.com/2021/05/blog-post_37.html
Δημοσιεύτηκε στο ερμιονίτικο περιοδικό -
"στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα" φύλλο 3 μήνας Οκτώβριος 2009
Εσείς, Παρασκευή Σκούρτη, Σοφία Μέλλου και 15 ακόμη
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1 χρόνο πριν
8 Μαΐου 2021 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Φίλοι
Διαδικτυακή πολιτικάντικη σκόνη και βρωμιά στην Ερμιόνη και ευρύτερα στο Δήμο μας ...
ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ! - ΘΑ ΑΝΑΡΤΆΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ 40 ΜΕΡΕΣ, ΟΣΟ ΘΑ ΥΜΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!
ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΆΘΛΙΟΙ – ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ!!!-> ΤΟΥ BLOG «ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ - > ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ – ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΤΕ – ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Και αφού εσείς ελεεινοί δεν μιλάτε για τις δικές σας καταδίκες θα μιλήσω εγώ!
-> Η πρώτη καταδίκη διαχειριστή του «Εικονοσκοπίου» είναι αυτή του «άρχοντα» - συμβούλου σου - τελεσιδίκως στο πενταμελές Εφετείο για υπόθεση του Δήμου Ερμιόνης!
Και η δική σου καταδίκη στην υπόθεση του Διδύμου…. (για αναφορά στο βρομοblog σας) και μάλιστα χωρίς να έχεις το δικαίωμα έφεσης.
Αν έχετε μούτρα μιλήστε πάλι με κομπασμό για καθαρό - λευκό ποινικό μητρώο και καθαρό κούτελο, που σπάει καβο-κολώνες κατά την προσφιλή χαβαλετζίδικη φράση σας ...
Αυτά πρέπει να τα γνωρίζει η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη που έχει στην υπηρεσία της τον διαχειριστή αυτoύ του βρομοblog...
Εν τω μεταξύ ενημερώστε και το δικηγόρο σας (όνομα δεν λέω) για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως….
ΥΓ. 2) Και αυτό θα αναρτάται κάθε μέρα για να μάθουν οι συμπολίτες μας ποιος/ποιοι, είναι οι Φουρθιότηδες της Ερμιονιδας...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού και κείμενο
Εσείς, Ματουλα Σταικου, Ηλίας Κωνσταντίνου και 1 ακόμη

Κοινοποίηση
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1 χρόνο πριν
8 Μαΐου 2021 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Φίλοι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται
Ματουλα Σταικου, Κωνσταντίνος Ρουσόπουλος και 4 ακόμη
2 σχόλια
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: