Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Δήμαρχε Ερμιονίδας και συνεργάτες αυτού -> Δεν τελειώνουμε εύκολα - εμείς και εσείς, επειδή δεν σεβόσαστε τους δημότες !!!...

 


Πρωινές αναγνώσεις-φρέσκα ερωτήματα

       Τα νέα ερωτήματα για τον τρόπο διοίκησης του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Ι. Γεωργόπουλου, αρχίζουν να αποκτούν Πανελλαδική εμβέλεια δια μέσου δημοσιευμάτων στην ιστοσελίδα σχετική με την Αυτοδιοίκηση (aftodioikisi.gr), αλλά και στην εφημερίδα Documento.




       Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, αναφέρεται στην υπόθεση ακινητοποίησης του απορριμματοφόρου από την Αστυνομία 8-2-23 και η εφημερίδα Documento σήμερα 12-2-23 στη σελ. 17 και με τίτλο: «Απευθείας αναθέσεις 370.000 ευρώ στον Καμπόσο» και υπότιτλο: «Λύνουν και δένουν ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και οι γιοί του», παρουσιάζει στοιχεία όπου ο Δήμαρχος Γορτυνίας και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ι. Γεωργόπουλος, μέλη και οι δυο τους του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Πελοποννήσου, στην οποία βεβαίως Πρόεδρος είναι ο κ. Καμπόσος, έχουν δώσει τις περισσότερες αναθέσεις στην Εταιρεία των υιών του Κ. Καμπόσου.

       Σε ότι μας αφορά για τον Δήμο μας -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας- έχουν δοθεί με τη διαδικασία των απ’ ευθείας αναθέσεων οι παρακάτω υπηρεσίες:

·       28-5-21 Παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών εργασιών, ορθής και πλήρους σύνταξης, προετοιμασίας φακέλου και υποβολή στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Απευθείας ανάθεση από Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας (ΔΕΥΑΕΡ) 6.200 ευρώ.

·       30-3-22 Κατάρτιση Σχεδίου Διαχείρισης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίμακος (ΣΔΑΕΚ). Απευθείας ανάθεση από τον Δήμο Ερμιονίδας 27. 280 ευρώ.

·       4-7-22 Παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών εργασιών. Απευθείας ανάθεση από ΔΕΥΑΕΡ 6.200 ευρώ.

·       28-9-22 Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής προσβασιμότητας (ΣΑΠ) στον Δήμο Ερμιονίδας. Απευθείας ανάθεση από τον Δήμο, 37. 200 ευρώ.

·        29-9-22 Σύμβαση για τις υπηρεσίες συμβούλου, για την υποβολή προτάσεων στην πρόσκληση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τίτλο «Ψηφιακός μετασχηματισμός ΟΤΑ». Απευθείας ανάθεση από Δήμο Ερμιονίδας 12. 400 ευρώ.

Οι παρατηρήσεις μας λοιπόν είναι:

Πέρα από το νόμιμο της διαδικασίας, αν δηλαδή τηρήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος 4412/2016, συν το ηθικό της υπόθεσης, δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που Πρόεδρος είναι ο πατέρας των ιδιοκτητών της Εταιρείας, να αναθέτουν τέτοια πληθώρα εργασιών και με τέτοιου είδους διαδικασίες, ε΄ είναι θέμα!

            Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη


Δεν υπάρχουν σχόλια: