Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Συνεχίζεται – χωρίς τέλος – η σκληρή πολιτική κριτική κατά της Κυβέρνησης – Ν.Δ. – από την Υποψήφια Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αργολίδας Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη!

 – >  Άραγε τι να λένε οι συνάδερφοι και οι εκπρόσωποι…


Κάν’ το όπως ο Παπαθανάσης...

Σε τούτη τη χώρα που διοικείται από τους «αρίστους» απόφοιτους του Χάρβαρντ κ.λ.π. με πρακτική όμως του ΙΕΚ ΠΑΡΑΚΜΗ, φτάσαμε στο σημείο ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, που στην ευθύνη του έχει να προσελκύσει στρατηγικούς επενδυτές στη χώρα, να καταδικάζεται για καταδολίευση δανειστών, γιατί μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία του σε μέλη της  οικογενείας του, ως οφειλέτης του -ευτελούς- ποσού του 1.450.000 ευρώ!!!

      Ο Υπουργός αυτός, προσβάλλοντας κάθε έννοια ηθικής και δικαίου, εμφανίζεται συντευξιαζόμενος στα «Πετσωμένα» κανάλια  να μας κουνάει το δάχτυλο, να μας μιλάει για το καλάθι του νοικοκυριού, το καλάθι του Πάσχα και το καλάθι του μπακαλιάρου.

      Την ίδια στιγμή, πολλοί συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων και αρκετοί που ψήφισαν το κόμμα της Ν.Δ. κοιμούνται και ξυπνούν με την αγωνία αν θα έχουν και την επόμενη μέρα στην κατοχή τους το σπίτι ή το χωράφι τους, που η Κυβέρνηση των Πάτσηδων και Παπαθανάσηδων πούλησε τα δάνειά τους στα κοράκια και τα οποία βγαίνουν στους πλειστηριασμούς για  δέκα ή δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ.

Νομίζετε ότι αυτός ο «κύριος» που «παίζει» το ρόλο του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης έχει καμία σχέση με τον απλό, έντιμο πολίτη και οικογενειάρχη που έχει ψηφίσει Ν.Δ.;; ....

      Όταν θα έρθει η σειρά να πλειστηριαστεί το σπίτι ή το χωράφι του απλού ψηφοφόρου της Ν.Δ. θα προστρέξει η Δικαστική Εξουσία και η Αστυνομία να τον πετάξουν έξω, όπως συμβαίνει καθημερινά για πολλούς ανυπεράσπιστους πολίτες!!!

      Σε ποια άλλη χώρα της Ε.Ε. θα παρέμενε στη θέση του Υπουργός που καταδικάστηκε για καταδολίευση δανειστών;; ...

      Πώς θα αντιλαμβανόταν το γεγονός ο Γάλλος πολίτης που αυτές τις μέρες βρίσκεται στους δρόμους παλεύοντας να μην αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης;; ...

      Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτή η Κυβέρνηση των «αρίστων» μπαταχτζήδων της μίζας και της ρεμούλας πρέπει να φύγει;; ...

      Να φύγει, για να μπορεί να υπάρξει προστασία της πρώτης κατοικίας και ιδιαίτερα της αγροτικής γης, πράγμα που προτείνει και εγγυάται η Προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Καταδολίευσηδόλια μεταβίβαση με πρόθεση βλάβης.

 Η χρήση δόλου για εξαπάτηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια: