Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη Υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αργολίδα - > άρθρο αφιερωμένο στους Νέους μας ...

 ΝΕΑ- ΝΕΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ 

-  ΝΕΑ- ΝΕΕ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  - >

 ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ!

Η νέα γενιά στη χώρα μας μεγάλωσε μέσα σε μία πρωτοφανή οικονομική κρίση, ενηλικιώθηκε μέσα σε μία ανθρωπιστική, περιβαλλοντική και ενεργειακή κρίση, σε μία κρίση φτώχιας και ανασφάλειας και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της παρά τα τόσα εμπόδια.

Η νέα γενιά στη χώρα έχει περάσει όλη την εφηβική και ενήλικη ζωή της μέσα σε ένα καθεστώς συνεχιζόμενης κρίσης με αποτέλεσμα να μην έχει γνωρίσει τίποτε άλλο πέρα από αυτήν, αντιμετωπίζοντάς την μία μετά την άλλη και την επόμενη, ως φυσικό επακόλουθο της προηγούμενης.

Έτσι οι λέξεις έχουν αρχίσει να χάνουν το νόημά τους καθώς στη γενικευμένη κρισιακή κατάσταση, ο όρος «κρίση» δεν χρησιμοποιείται από τους νέους για να περιγράψει κάτι παροδικό, οπωσδήποτε δύσκολο και αναπάντεχο, αλλά ένα γεγονός με πεπερασμένη διάρκεια, με ορισμένο αν όχι ορατό τέλος, αλλά χρησιμοποιείται από τους νέους για να περιγράψει την «κανονικότητά» τους.

Το χειρότερο που έχει συμβεί σε αυτή τη γενιά είναι ότι δεν έχει γνωρίσει τίποτε άλλο πέρα από δυσκολίες. Η παρατεταμένη υποβάθμιση της ζωής, τους εξανάγκασε να μάθουν να ζουν με λιγότερα χρήματα, με λιγότερη δουλειά, με λιγότερες ανέσεις, με λιγότερα ταξίδια, με λιγότερη ψυχαγωγία, με λιγότερες σπουδές και τελικά με λιγότερα όνειρα! Συνηθίζουμε μέρα με τη μέρα ως κοινωνία όλο και περισσότερο τον πόνο, τη βία, τις σκληρές εικόνες των πολέμων, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση και όλα αυτά τα μεταφράζουμε ως τη «νέα κανονικότητα».

Τα όνειρα τους σήμερα περιορίζονται πολλές φορές μόνο στα βασικά, δηλαδή στο πως θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τους όρους για να ζήσουν αυτόνομα, με αξιοπρέπεια και να φύγουν από την οικογενειακή στέγη και το παιδικό τους δωμάτιο. Αλλά και πάλι συναντούν δυσκολίες, αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών της νεοφιλελεύθερης δεξιάς.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΕ

ΣΤΙΣ 21 ΜΑΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αργολίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: