Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη, υποψήφια στην Αργολίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -> Χρόνια κια Χρόνια στους πολιτικούς αγώνες ->στα ΙΣΙΑ!!!...


«Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων»

(Σάμουελ Τζόνσον Βρεττανός ποιητής-συγγραφέας)

          Τελικά η άποψη ότι τον πατριωτισμό τον θυμάται ως τελευταίο καταφύγιο ο κάθε απατεώνας,  φρόντισε ο κ. Μητσοτάκης να μας το επιβεβαιώσει τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά.

          Γιατί μας την επιβεβαιώνει;

Όταν αποδείχθηκε ότι το Πρόγραμμά του, ιδιαίτερα αυτό που αφορά τους εργαζόμενους και οι υποσχέσεις του είναι κούφια λόγια που εξαπατούν τους πολίτες και οι φόροι που προβλέπονται από εδώ και εις το εξής -ιδιαίτερα οι έμμεσοι- θα είναι δυσβάσταχτοι.

           Ο κ. Μητσοτάκης ζήλεψε τη δόξα του ΚΥΠατζή του Εμφυλίου πολέμου και του Αυτοκράτορα Ενωματάρχη, και αποκαλεί δια στόματος του εκπροσώπου και υπαλλήλου της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχάνων κ. Α. Σκέρτσου, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «Εθνική εξαίρεση!».

    Γυρνάμε πίσω λοιπόν, τότε που ο φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη Κων/νος Γλύξμπουργκ , αποκαλούσε τους κατοίκους των συνοικιών του Πειραιά «μιάσματα».

         Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, απειλώντας Έλληνες πολίτες στη Ροδόπη, «ότι θα δουν τι πρόκειται να πάθουν αν δεν ψηφίσουν Ν.Δ.».

Τους επισκέφθηκε η κ. Μπακογιάννη ως εκπρόσωπος της οικογενειακής Μαφίας, απειλώντας τους ανοιχτά και δημόσια (όπως φαίνεται από τα βίντεο).

       -   Επειδή δεν έχουν τι να πουν για το μεροκάματο,

- επειδή δεν έχουν τι να πουν για τις αυξημένες τιμές των προϊόντων στα ράφια του Σούπερ Μάρκετ και των τιμών της ενέργειας,

- για το Νοσοκομειακό που δεν έρχεται, με τους πολίτες να πεθαίνουν στις καρότσες των αγροτικών οχημάτων, συζητάνε ποιος είναι περισσότερο Έλληνας από τον άλλον, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν να ασχοληθεί με τα εσωτερικά της πατρίδας μας.

Φίλοι μου, σε σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις οι άνθρωποι πρέπει να ενώνονται και όχι να διχάζονται.

Οι ασκούντες Εξουσία οφείλουν να αφουγκράζονται τους ανθρώπους και όχι να τους απειλούν, να τους χαρακτηρίζουν και να τους σέρνουν στα δικαστήρια όταν τους ασκούν κριτική.

Στις 25 Ιουνίου πάμε να ψηφίσουμε για την Ενότητα της Κοινωνίας,

Λέμε ΟΧΙ στον διχασμό, ρεβανσισμό.

Νικάμε τον φόβο, ενισχύουμε την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη

Γι’ αυτό ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τούτες τις μέρες ας θυμηθούμε και τη φράση του Θουκιδίδη (431 π.Χ.) από τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ λόγο του Περικλή: «Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον» (ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι)


Δεν υπάρχουν σχόλια: