Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Η Βιβή Σκούρτη πιστή στη δήλωσή της -> πως θα είμαι εδώ και μετά τις εκλογές!! - > Σπάνιο φαινόμενο στον πολιτικάντικο βίο των τυχάρπαστων …

 

Τελικά είχε δίκιο ο Μητσοτάκης, η Κυβέρνησή του δεν θα είναι από ένα κόμμα και θα έχει πολλά χρώματα!

Έτσι λοιπόν με το «καλημέρα», το πρώτο χρώμα που φάνηκε ήταν το ΦΑΙΟ, εκείνο της Ακροδεξιάς καθότι ο Υπουργός της Κλιματικής Κρίσης κ. Κικίλιας και ο Υπουργός Επικρατείας και πάλαι ποτέ Γραμματέας της νεολαίας ΕΠΕΝ, με τις ευλογίες του τότε Δικτάτορα Γ.Παπαδόπουλου, ο κ. Βορίδης βεβαίως-βεβαίως, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων  απέφυγαν και οι δύο να καταδικάσουν την είσοδο των Ακροδεξιών, Νεοναζιστικών μορφωμάτων στη Βουλή.

        Ο μεν πρώτος σε ερώτηση απάντησε ότι, «Θέλει να τους δει πριν, να μην τους βάλει στην ίδια μοίρα και μάλιστα να δει αν αρθρώσουν πολιτικό λόγο και τι αξιακό κώδικα έχουν!».

        Ο δεύτερος σε παρόμοια ερώτηση αρκέστηκε να πει ότι: «Η κατάσταση είναι υπό αξιολόγηση!».

       Φυσικά και αντιλαμβανόμαστε ότι το ακροδεξιό αίμα του κ. Βορίδη νερό δεν γίνεται!

      Ερχόμαστε στη συνέχεια στην Υφυπουργό  Υποδομών κ Χ. Αλεξοπούλου∙ είναι εκείνη που εκφράζοντας τις θέσεις των θρησκευτικών Ταλιμπάν του κόμματος ΝΙΚΗ, είχε παλαιότερα πρωτοστατήσει στην καμπάνια των Παρα-θρησκευτικών Οργανώσεων «Υπέρ του αγέννητου παιδιού», καταδικάζοντας τις γυναίκες, να μην έχουν άποψη για το σώμα τους.

        Και κάτι τελευταίο, που θα νιώσουμε στην τσέπη μας από 1ης Ιουλίου, είναι εκείνο που είπε ο σκληρός νεοφιλελεύθερος Υπουργός Ενέργειας κ. Σκυλακάκης, κατά την παραλαβή των καθηκόντων του, ότι: «Παύει η επιδότηση στην Ηλεκτρική Ενέργεια», πράγμα που σημαίνει ότι στους επόμενους λογαριασμούς θα δούμε 10% αύξηση στην τιμή της κιλοβατώρας, σύμφωνα πάντα με το προεκλογικό σύνθημα της Ν.Δ. «Προχωράμε σταθερά μπροστά».

   Αυτά είχα να σας πω, έτσι για καλημέρα και προβληματισμό, αναλογιζόμενη τους στίχους του ποιητή μας Μιχ. Κατσαρού: «Μην αμελήσετε, πάρτε μαζί σας νερό, το μέλλον μας έχει πολύ ξηρασία».

                                                        Βιβή Σκούρτη

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: