Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη -> Oι εκλογές τελείωσαν ->Εμείς είμαστε και πάλι εδώ και θα είμαστε κάθε μέρα!! ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών με νέο προγραμματικό λόγο, με ανασύνταξη των οργάνων του, με στελέχη της νέας γενιάς στο προσκήνιο, για να φράξουμε το δρόμο στην Ακροδεξιά που σήκωσε πάλι κεφάλι και στον Δήμο μας αθροιστικά άγγιξε το 15%.

Αυτό είναι το χρέος κάθε δημοκράτη πολίτη και κάθε συνδυασμού στην πορεία προς τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Σε όλους αυτούς που αγωνιούσαν χθες βράδυ με πρώτο και καλύτερο τον γνωστό κ. Πρετεντέρη, για το πόσες ήττες πρέπει να προκύψουν ώστε να φύγει ο Τσίπρας, λες και αγωνιούν για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ποιόν πραγματικά φοβούνται.

Τους λέμε λοιπόν ότι ο Τσίπρας είναι εδώ και θα είναι παρών. Δεν πρόκειται να ξεμπλέξουν έτσι εύκολα από αυτόν.

          Θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πάλι στις 25 Ιουνίου και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι συνέχεια δίπλα τους.

          Σ΄ εκείνους δε που ψήφισαν Ν.Δ. ιδιαίτερα στους εργαζόμενους και να τους πούμε ότι Υπουργός Εργασίας πιά θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώπιον του οποίου ιδιοκτήτης Ασφαλιστικής Εταιρείας τρομοκρατούσε τους εργαζόμενους, για το τι θα τους συμβεί αν δεν ψηφίσουν Ν.Δ.

          Υπουργός Επικρατείας, δηλαδή στα μέσα και στα έξω του Μαξίμου, τοποθετήθηκε ο Σταύρος Παπασταύρου, του οποίου το όνομα φιγουράριζε στη λίστα Λαγκάρντ, στη λίστα των Πάναμας Πέιπερς  και ήταν μέλος του Δ.Σ. της εξωχώριας Εταιρείας της Μάρεβας, αυτός που προσπαθούσε να σβήσουν τα δικαστήρια 5,4 εκατομμύρια πρόστιμα από φορολογικές παραβάσεις και φυσικά το κατάφερε.

          Αυτός που έχει μπερδέψει σε πόσους τραπεζικούς λογαριασμούς της χώρας έχει καταθέσεις.

          Υπουργός Υγείας, ο περιβόητος κ. Χρυσοχοΐδης και ιδρυτής της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, του οποίου το ανδραγάθημα ξεφτίλισαν οι φοιτητές, αφού πρώτα τους τάραξαν στο ξύλο. Λέτε στις προθέσεις του να είναι και η ίδρυση Νοσοκομειακής Αστυνομίας;

          Νεότερα για τους Υπουργούς της Ν.Δ. εν καιρώ

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: