Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Δημήτρης Καμιζής Δήμαρχος Κρανδίου 1999-2006 και Ερμιονιδας 2011- 31/8/2014-> Να γιατί υποστηρίζω τη δημοτική παράταξη «Ερμιονιδα Βήμα στο Αύριο»

 




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ 

ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με την ευκαιρία της αναγγελίας της προσεχούς εκδήλωσης της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ως ενεργός πολίτης αλλά και ως πρώην δήμαρχος των Δήμων Κρανιδίου και Ερμιονίδας, θεωρώ υποχρέωσή μου να πάρω θέση και να τοποθετηθώ με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου μας και των κατοίκων του.

Ψηφίζω και υποστηρίζω λοιπόν την Δημοτική Παράταξη « ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ- ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΕΤΑ για τους εξής λόγους:

1) Για να επανέλθει ο Δήμος στην τροχιά των μεγάλων ουσιαστικών και χρήσιμων για όλους μας Έργων και Πρωτοβουλιών, με προτεραιότητα την επάρκεια και βελτίωση της ποιότητας του νερού των δημοτικών δικτύων και την αβλαβή και ασφαλή βατότητα όλων των δημοτικών και Αγροτικών δρόμων.

2) Για να αξιοποιηθούν όλες οι Τεχνικοοικονομικές Μελέτες που έχουν εκπονηθεί και παραμένουν ξεχασμένες στο χρονοντούλαπο της αδιαφορίας.

3) Για να στελεχωθεί ο Δήμος Ερμιονίδας με το απαραίτητο και κατάλληλο Επιστημονικό και Τεχνικό Προσωπικό ώστε να λειτουργήσουν αποτελεσματικά οι υπηρεσίες του.

4) Για να αξιοποιηθεί η σχολάζουσα περιουσία του Δήμου και επί τέλους αυτή που δωρήθηκε επί δημαρχίας μου με ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ.

5) Για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του Δήμου στις συνειδήσεις όλων των Δημοτών με σεβασμό στον Άνθρωπο και στις ανάγκες του.

6) Για να ξαναζωντανέψει το μεγάλο Κίνημα του Εθελοντισμού που τόσα προσέφερε στον τόπο μας,, χωρίς κηδεμόνες και εξαρτήσεις.

7) Για να ανταποκριθεί ο Δήμος στις ελάχιστες κατά νόμο υποχρεώσεις του, στην περίθαλψη και προστασία των αδέσποτων οικόσιτων ζώων.

8)Για να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Δήμος μας σε πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του Πολιτισμού μας και την « παραγωγή» νέου.

9) Για να γίνει η καλόπιστη κριτική προς τους διοικούντες, ευκαιρία αυτοβελτίωσης και διόρθωσης και όχι αφορμή παραμερισμού και εχθρότητας και πολύ περισσότερο δικαστικών διώξεων.

10) Για να δοκιμασθεί μια φορά στα 10 χρόνια και ένας «γέννημα, θρέμμα» δημότης στα καθήκοντα και στις ευθύνες του Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: