Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ζητείται διακεκριμένος δικηγόρος ποινικολόγος για την πιο κάτω υπόθεση αν κρίνει ότι μπορεί να στηριχτεί αγωγή αποζημίωσης και μήνυση…

Δημοτική παράταξη που ζητάει την ψήφο του λαού ...

====================================================================================================================== 

Οι συκοφαντίες και τα ψέματα δεν θα μένουν αναπάντητα (Μέρος 5ο)

Κρανίδι, 10.07.2023

Δελτίο Τύπου

Ο ψευτοδημοσιογράφος του διαδικτύου και κατ’ επάγγελμα συκοφάντης με την βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, με καθημερινές αναρτήσεις στο ιστολόγιό του, συνεχίζει απτόητος την εκτέλεση της “εργολαβίας ” που του έχει ανατεθεί από τους καθοδηγητές του, δηλαδή την εκτόξευση λάσπης και συκοφαντιών κατά της Δημοτικής Αρχής και των υποψηφίων συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας. >>>>>>>>>>

Σε πρόσφατες αναρτήσεις του, ισχυρίζεται ότι οι εκκρεμείς μηνύσεις που έχουν κατά καιρούς υποβληθεί εναντίον του από αγανακτισμένους και κατασυκοφαντημένους συμπολίτες μας, έχουν μπει στο αρχείο με Εισαγγελική Διάταξη της Κυρίας Αντιεισαγγελέως Ναυπλίου και έτσι έχει απαλλαχτεί από 18 συνολικά κατηγορίες οι οποίες εκκρεμούσαν εναντίον του.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι δήθεν είναι αθώος για όλα όσα μηνύθηκε και κατηγορήθηκε, ότι δήθεν αδίκως διασύρθηκε και ότι δήθεν δεν παραβαίνει το Νόμο κάνοντας αντιποίηση δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Η αλήθεια όμως είναι ότι με νέα Εισαγγελική Διάταξη, ο Κύριος Εισαγγελέας Εφετών Ναυπλίου επανέφερε από το αρχείο τις περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις και κάποιες μάλιστα με περισσότερες κατηγορίες εναντίον του συκοφάντη ψευτοδημοσιογράφου, γεγονός το οποίο αυτός ο λασπολόγος αποκρύπτει επιμελώς.

Μια από αυτές τις υποθέσεις, αφορά μήνυση που του έχει υποβάλλει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος η οποία ξεκίνησε να εκδικάζεται στις 13 Ιουνίου 2023 (βλ. σχετικό πινάκιο):


Βλέπουμε λοιπόν για πόσο σοβαρά αδικήματα κατηγορείται αυτός ο συκοφάντης ψευτοδημοσιογράφος, δηλαδή αντιποίηση δημοσιογραφικού επαγγέλματος κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση κ.λ.π.

Η δίκη διεκόπη για τις 30 Ιουνίου 2023 και στην συνέχεια πήρε αναβολή με αίτημα του κατηγορουμένου ψευτοδημοσιογράφου για την 2η Φεβρουαρίου 2024.

Εάν πιστεύει ότι με τις συνεχείς αναβολές κάποια στιγμή θα γλιτώσει από την τιμωρία του Νόμου είναι πολύ γελασμένος και βαθιά νυχτωμένος.

Και καλό είναι, έστω μια φορά στην ζωή του να πει την αλήθεια, να παρουσιάσει την Εισαγγελική Διάταξη του Κύριου Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου, η οποία βρίσκεται σήμερα εν ισχύ και να πάψει να ισχυρίζεται ψευδώς ότι έχει αθωωθεί από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Τέλος κατά την προσφιλή του συνήθεια, όντας το εκτελεστικό όργανο μιας συντονισμένης προσπάθειας κατασυκοφάντησης συμπολιτών μας, συνέχισε να λασπολογεί και να βάλει εναντίον των υποψηφίων συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας, στοχοποιώντας αυτή τη φορά τον κ. Ανάργυρο Νταουλιάρη, έναν εξαίρετο συμπατριώτη μας που με την εικοσιπενταετή επαγγελματική του δράση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία έχει κάνει γνωστή την Ελλάδα και την Ερμιονίδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έναν άνθρωπο, ο οποίος μεταξύ άλλων διδάσκει σε δύο πανεπιστήμια της Γαλλίας, ένα κρατικό και ένα ιδιωτικό, στους τομείς της φιλοξενίας, της διοίκησης και της στρατηγικής ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, έχει συγγράψει σχετικά βιβλία για τις τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και είναι ιδρυτής της μεγαλύτερης διαδικτυακής πλατφόρμας ανθρώπινου δυναμικού στον ξενοδοχειακό κλάδο και της μαζικής εστίασης στην Ελλάδα Innjobs.net, της Innjobs.fr στην Γαλλία και της Innjobs.co.uk στην Αγγλία, με στόχο ένα νέο δυναμικό δίκτυο εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο .

Και έρχεται αυτός ο γελοίος συκοφάντης ψευτοδημοσιογράφος, αυτός ο κύριος “τίποτα”, να ισχυριστεί ότι ο κ. Ανάργυρος Νταουλιάρης έθεσε υποψηφιότητα με την Δυνατή Ερμιονίδα, διότι ο Δήμος Ερμιονίδας δήθεν ανέλαβε τα έξοδα παρουσίασης του βιβλίου του με τίτλο “Ποτέ χωρίς το πρωινό μου”, η οποία έγινε στις 3 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο AKS!!!

Δηλαδή χωρίς καμία ντροπή διασπείρει ένα τεράστιο ψέμα και με περίσσιο θράσος συκοφαντεί έναν παγκοσμίως καταξιωμένο συμπολίτη μας, μόνο και μόνο για να ανταποκριθεί στην εκτέλεση της “εργολαβίας” που του έχει ανατεθεί από τους καθοδηγητές του, δηλαδή την εκτόξευση λάσπης και συκοφαντιών κατά των υποψηφίων συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Ερμιονίδας δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ για την παρουσίαση του βιβλίου του Ανάργυρου Νταουλιάρη, η οποία διεξήχθη στις 3 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο AKS.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας, με την διαφορά ότι το κόστος της ήταν μηδενικό και καλούμε τον οποιοδήποτε να μας παρουσιάσει από την “Διαύγεια” όπου αναρτούνται τα πάντα, κάποιο σχετικό χρηματικό ένταλμα πληρωμής που να αφορά την εν λόγω εκδήλωση.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει το παραμικρό ένταλμα, διότι δεν έγινε κανένα έξοδο από τον Δήμο Ερμιονίδας γι’ αυτή την εκδήλωση.

Και εάν είχε την παραμικρή τσίπα πάνω του αυτός ο τυχοδιώκτης ψευτοδημοσιογράφος, θα έπρεπε να ζητούσε άμεσα συγνώμη από τον κ. Ανάργυρο Νταουλιάρη.

Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός ο συκοφάντης;

Γραφείο Τύπου
"Δυνατή Ερμιονίδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: