Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Τελικά ποιός βρισκόταν σε κατάσταση Ντελίριο;; (!) -> ο κ. δήμαρχος που εικονίζεται, οι υποψήφιοι δ.σ. ή όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι;;;


«Σας πρόβαλλε πάλι με τον καλύτερο τρόπο» το ποντικάκι του Εικονοσκοπίου Νιούζι κ. δήμαρχε με όλους τους υποψήφιους δ.σ. και τους οπαδούς σας… 

Stam.Dam.D.  

https://eikonoskopionews.blogspot.com/2023/08/

"Ντελίριο..."

 Απόσπασμα της ομιλίας του Δημάρχου Γιάννη Γεωργοπουλου σε μια μεγαλειώδη εμφάνιση κατά την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα "
(video)

 ===========================================================================================================================


Η παρουσίαση των «βασικών αρχών»





Γράφει η Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Πληροφορήθηκα ότι πρίν την έναρξη της προεκλογικής συγκέντρωσης του απερχόμενου Δημάρχου κ. Γεωργόπουλου, που θα παρουσίαζε τις βασικές αρχές του συνδυασμού του και τους υποψηφίους συμβούλους του, εκδιώχθηκε από το χώρο της συγκέντρωσης με προσωπική του παρέμβαση, ένα νεαρό κορίτσι, εργαζόμενη στην Εταιρεία που είχε αναλάβει την επιμέλεια των «κερασμάτων»!

Μοναδική αιτία της εκδίωξης; Το νεαρό κορίτσι ήταν αδελφή υποψηφίου άλλου δημοτικού συνδυασμού!

Απ’ ότι φαίνεται πριν από την εκφώνηση ενός γενικόλογου πανηγυρικού, κατεγράφει η βασική αρχή!

Η πράξη του συνδυασμού του απερχόμενου Δημάρχου, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εκδίκηση, η εκδίωξη, ο εξοστρακισμός κάθε αντίθετης φωνής, αλλά και φυσικής παρουσίας που σχετίζεται με άτομο που εκφράζει αντίθετη άποψη και φωνή!

Σημ: Φυσικά, δεν μας είναι πρωτόγνωρο!

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα προς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του απερχόμενου Δημάρχου, που όλο χαμόγελα και χαιρετούρες φωτογραφίζονται μαζί του και ιδιαίτερα όσοι από αυτούς προέρχονται από τον χώρο της εκπαίδευσης, αν συμφωνούν με αυτή την τιμωρητική διαδικασία απέναντι στην 16χρονη νεαρή κοπέλα.

Σκέφτονται αυτοί οι εκπαιδευτικοί, σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν αυτό το κορίτσι όταν έφυγε εκδιωκόμενη, κλαίγοντας και επιστρέφοντας στο σπίτι της με τα πόδια;

Ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και ιδιαίτερα ο εκπαιδευτικός πρέπει να διαμαρτυρηθεί και να σταθεί στο πλευρό του νεαρού κοριτσιού.

Να καταδικάσει την εκδίκηση, ως στοιχείο των ανθρωπίνων σχέσεων.


Όσο για την ίδια τη συγκέντρωση, για την οποία χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα επικράτησε «Ντελίριο», εμείς θα επανέλθουμε διατυπώνοντας την άποψή μας για τα όσα ειπώθηκαν από τον απερχόμενο Δήμαρχο, με όρους πολιτικούς και όχι ψυχιατρικούς.


Από Βικιπαίδεια: Το ντελίριο ή οξύ οργανικό ψυχοσύνδρομο ή οξεία συγχυτική κατάσταση ή οξύ εγκεφαλικό σύνδρομο είναι μια γενικευμένη φυσιολογική διαταραχή της λειτουργίας του φλοιού του εγκεφάλου, η οποία εντάσσεται στις οργανικές ψυχικές διαταραχές (γνωστικές διαταραχές). Χαρακτηρίζεται από διαταραχή της συνείδησης, της προσοχής, των γνωστικών λειτουργιών και της αντίληψης. Κατά κανόνα συνυπάρχουν από συναισθηματική αστάθεια, ψευδαισθήσεις ή παραισθήσεις και απρόσφορη, παρορμητική, παράλογη ή βίαιη συμπεριφορά. Σε γενικές γραμμές θεωρείται οξεία και αναστρέψιμη διαταραχή, μπορεί όμως να γίνει και μη αναστρέψιμη.

                                                                        

Βιβή Σκούρτη


Δεν υπάρχουν σχόλια: