Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Συχνά – πυκνά «πιάνονται με τι γίδα στην πλάτη» αλλά αυτοί «οι σωτήρες» σου λένε, μας ψήφισε ο λαός... που δεν γνωρίζει τις ατιμίες τους …

...Το ίδιο συμβαίνει σε μικρογραφία και στο Δήμο μας!

 -> γι’ αυτό λαέ ευκολόπιστε και πάντα προδομένε, ξύπνα … 

«Αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο»

Stam. Dam. D.

==============================================================================================================

Για γέλια ή για κλάματα;

Γράφει η Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Σε τούτη τη χώρα αρκετές φορές δεν ξέρει κανείς τι να κάνει, να κλάψει ή να γελάσει με όσα συμβαίνουν γύρω του;

       Ο αλαζόνας Πρωθυπουργός, με μεγάλη αμετροέπεια μίλησε στη Βουλή για τις πυρκαγιές, ωσάν να μη συμβαίνει τίποτα, μ’ ένα λόγο που δικαίωνε τους αυτόκλητους σερίφηδες του Έβρου.

Μια αλαζονεία ότι αυτός τα έχει κάνει όλα καλά και απλά ως δημοσιογράφος επαρχιακής εφημερίδας διαπίστωνε το «κακό».

       Ο αλαζόνας Πρωθυπουργός που προτίμησε σε 4 χρόνια να δώσει 500 εκατομμύρια ευρώ για ενοικίαση εναέριων πυροσβεστικών μέσων και να μην προσλάβει ούτε έναν πυροσβέστη από τις 3500 χιλ. κενές Οργανικές θέσεις που υπάρχουν στο Πυροσβεστικό Σώμα!

       Ταυτόχρονα ενώ η χώρα καίγεται, η ακρίβεια για τα καύσιμα παίρνει καθημερινά την ανιούσα, οι ψηφοφόροι του αλαζόνα Πρωθυπουργού διαδηλώνουν ενάντια των νέων ταυτοτήτων, γιατί λέει: «Μέσα εκεί εχει κρυφτεί ο διάβολος!». Τώρα με κέρατα ή χωρίς, ο Πρωθυπουργό ας ρωτήσει τον εξωγήινο που του παρουσιάστηκε στον Υμμητό.

       Όμως μέσα σε όλα αυτά η «Κοινωφελής Επιχείρηση» Μαξίμου ΑΕ, εργάζεται και συγκεκριμένα με την απόφαση 64606/1-8-23, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος, προερχόμενος από τα αζήτητα του Σιμήτη, καθόριζε ότι, το μέγεθος των ψηφοδελτίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές σε ορισμένους Δήμους που εκλέγουν μεγάλα Συμβούλια π.χ. με 29 μέλη, αλλά και εκλογή συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρων, οι διαστάσεις θα ήταν 14Χ95 εκατ.

       Έλα μου, που πιάστηκαν για άλλη μια φορά με τη γίδα στην πλάτη, καθώς οι μηχανές των περισσοτέρων Τυπογραφίων της Επαρχίας μπορούν να τυπώσουν ψηφοδέλτια μήκους έως 86 εκατ.;

       Τα ψηφοδέλτια μήκους 95 εκατ. Απ’ ότι έμαθα από τυπογράφους, έχουν τη δυνατότα να τυπώνονται μόνο σε 3 τυπογραφεία της Αθήνας και 1 στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για μεγάλη μπίζνα!

       Μετά από διαμαρτυρίες, νεότερη απόφαση του ιδίου υπουργού που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄5244/29-8-23, τα ψηφοδέλτια 14Χ95 εκατ. Μετατρέπονται σε 14Χ70 εκατ.

Σημείωση: Σε αυτή τη διάσταση ανήκει και ο Δήμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: